Android 4.4 telefona WhatsApp nasıl kurulur?

boreas37

Decapat
Sınav senem olduğu için telefonumu bırakıp evde bulduğum eski telefonu kullanacağım. Android 2'den 4.4'e yükselttim ama Google Play'e giremediğim için WhatsApp yükleyemiyorum, ne yapabilirim?
Not: WhatsApp Android 4.4'ü hala destekliyor.

Anroid deskteklese bile ekim ayının 24'ünde (2023) de Android 5 minimum destek olacak. Ayrıca sadece Android değil işlemcisi hafıza falanda desteklenmeli.

Sınav senem olduğu için telefonumu bırakıp evde bulduğum eski telefonu kullanacağım. Android 2'den 4.4'e yükselttim ama Google Play'e giremediğim için WhatsApp yükleyemiyorum, ne yapabilirim?
Not: WhatsApp Android 4.4'ü hala destekliyor.

1 ayı kaldı WhatsApp'ın 4.4.2 de Ekim'in sonunda bitiyor.

GTA 5 oynamıyoruz hocam, 2 GB RAM ve 6-8 çekirdekli bir işlemci WhatsApp açacaktır.

GTA 5 oynamıyorsun ama çok eski bir telefona uygulama yüklüyorsun o zamanın sistemi şimdiki WhatsApp'ı detekleyemiyor.

GTA 5 oynamıyorsun ama çok eski bir telefona uygulama yüklüyorsun o zamanın sistemi şimdiki WhatsApp'ı detekleyemiyor.

4.4.2 olan sistemler şu anda destekliyor ve WhatsApp'ı çalıştırıyor. Arkadaşınki çakma veya bilinmeyen bir markanın telefonu ise çalışmayabilir bir tek. Zaten çalışsa bile Ekim'in sonuna doğru bitiyor desteği. Uzatmaya gerek yok.

GTA 5 oynamıyoruz hocam, 2 GB RAM ve 6-8 çekirdekli bir işlemci WhatsApp açacaktır.

O telefonda 2 GB RAM olduğundan bile şübhem var hem de 6-8 çekirdek şimdiki telefonlarda var olum sen ne anlatyorsun.

450mb ram tek çekirdek işlemci :) bilerek evdeki en eski telefonu seçtim, yoksa sosyal medya zaman harcıyor.

4.4.2 olan sistemler şu anda destekliyor ve WhatsApp'ı çalıştırıyor. Arkadaşınki çakma veya bilinmeyen bir markanın telefonu ise çalışmayabilir bir tek. Zaten çalışsa bile Ekim'in sonuna doğru bitiyor desteği. Uzatmaya gerek yok.
Desteği bitse bile yüklediğiniz şeyler telefonda kalmaya devam ediyor.

Apk mirror'a güvenebilirsiniz, onaylanan apklar vs oluyor en güvenilir apk sitelerinden.
Hocam daha ınce Aero sağolsun bir kere ban yemiştim, ikincisi sınırsız olur diye denemeye korkuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı