Android 5.0.1 telefon nasıl güzelleştirilir?

Snapdragon 400 işlemcili telefonu fazla yorar mı? Çünkü ufak bir harekette bile çöküyor telefon. Ayrıca telefonu her kapatıp açtığımda yeniden mi ayarlamam gerekiyor ve uygulamayı sildiğimde simgelere vs ne oluyor?
Launcherlar kesinlikle önerilmiyor. Zaten cihazın kendi launcherı cihazı kastırıyorken farklı ve daha özelleştirilmiş bir launcher kullanmak mantıklı değil.
@mertelos hocam, fazla uzağa gitmeye gerek yok. Arkadaşımızdan birisi benim yerime bir rehber hazırlamış. Rehberi buraya bırakıyorum. Eğer sorun olursa benimle iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bunun için uygulamalar var mi Control Center öneririm. iOS tarzı içinde Control Center öneririm. Ses ayarlarinda değişim yapmak için de volume styles adli programı indirebilirsiniz. Eğer durum çubuğu değişsin istiyorsanız super status bar öneririm. Fakat rengini sisteme göre ayarlamior Android'den dolayı. Rengini kendiniz seçebilirsiniz.

Launcherlar kesinlikle önerilmiyor. Zaten cihazın kendi launcherı cihazı kastırıyorken farklı ve daha özelleştirilmiş bir launcher kullanmak mantıklı değil.
@mertelos hocam, fazla uzağa gitmeye gerek yok. Arkadaşımızdan birisi benim yerime bir rehber hazırlamış. Rehberi buraya bırakıyorum. Eğer sorun olursa benimle iletişime geçebilirsiniz.

Abi ben AP ye girdiğimde o dosyayı seçemiyorum görmüyor neden?

Yaptım abi şimdi açıldı.
Abi yaptımda Super Su gelmedi kendim yüklüyorum sıkıntı çıkmaz demi.
Launcher'lar kesinlikle önerilmiyor. Zaten cihazın kendi Launcher'ı cihazı kastırıyorken farklı ve daha özelleştirilmiş bir Launcher kullanmak mantıklı değil.

Abi diğer telefonumada atacağımda Samsung Galaxy Fame S6810 ona TWRP bulamadımda yardım eder misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı