Android 6.0.1 mi Android 7 mi?

EZKINGh

Decapat
Daha fazla  
Telefonum Samsung A3 2016, normalde Android 7'ye yükseltilebilir olması gerekiyor ama telefon Android 6.0.1'de kaldı.

Eğer Android 7'ye geçtiğimde bir performans artışı olacaksa Odin ile flashlayabilirim.

Android 6.0.1 mi daha hafif ve iyi olur yoksa Android 7 mi?

Ya da bir Custom ROM mu yüklemeliyim? PixelExperience.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonum Samsung A3 2016, normalde Android 7'ye yükseltilebilir olması gerekiyor ama telefon Android 6.0.1'de kaldı.

Eğer Android 7'ye geçtiğimde bir performans artışı olacaksa Odin ile flashlayabilirim.

Android 6.0.1 mi daha hafif ve iyi olur yoksa Android 7 mi?

Ya da bir Custom ROM mu yüklemeliyim? PixelExperience.
Telefon en fazla hangi Android olabiliyorsa öyle bırakın. Yeni Android sürümü o cihazda en küçük bir performans düşüşü gösterirse getirmez. Benim şaşırdığım neden Android 7 olamaması.

Telefon en fazla hangi Android olabiliyorsa öyle bırakın. Yeni Android sürümü o cihazda en küçük bir performans düşüşü gösterirse getirmez.

Nasıl yani, eğer ufak bir performansartışı olursa Android 7 flashlayacağım, eğer performans düşüşü olmasa bile daha güncel olması için yine flashlayacağım ama Android 7 bana daha ağır geliyor gibime geliyor yani daha fazla özellik telefonun daha yavaş çalışması demek değil midir?

Nasıl yani, eğer ufak bir performansartışı olursa Android 7 flashlayacağım, eğer performans düşüşü olmasa bile daha güncel olması için yine flashlayacağım ama Android 7 bana daha ağır geliyor gibime geliyor yani daha fazla özellik telefonun daha yavaş çalışması demek değil midir?
Hayır.

O cihazda bu saatten sonra düşünmen gereken şey batarya sağlığı. Batarya eskimişse zaten performans düşecek.

Yo bataryası hala iyi durumda sadece biraza fazla ısınıyor bir de daha stabil çalışmasını istiyorum cihazın

Official direkt ROM sahibi tarafından resmi olarak yapılır, Unofficial ise 3. parti kişi yapar fan yapımı ROM diyebiliriz.
Hocam madem ki bu Official bir ROM lineageOS'un kendi sitesinden indiremez miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı