Telefonumun modeli HTC One M8s (M8'in Snapdragon 615'li versiyonu.). Yaklaşık 1 hafta önce Android 6 güncellemesi geldi , geçiş yaptım ve telefonumun sürümü şu an Android 6.0.1 .
Daha önce evdeki kablosuz ağa sorunsuz bağlanan telefonum güncelleme yaptıktan sonra bağlanmamaya başladı.
Wi-Fi ağları görüyor. Evdeki ağa bağlanırken şifreyi girdikten sonra "kaydedildi" yazısı çıkıyor fakat bağlantı gerçekleşmiyor ve bir zaman sonra "wi-fi bağlantısı başarısız" yazısı çıkıyor. Aynı model telefon ablamda da var ve o da güncelleme sonrası aynı sorunu yaşıyor.
İlk önce sürümle alakalı genel bir wi-fi problemi sanmıştım fakat telefon, evdeki ağ hariç diğer kablosuz ağlara sorunsuz bağlanıyor.
Evdeki ağda da bir sorun yok çünkü evdeki diğer cihazlar sorunsuz bağlanabiliyor.
Alakasız olabilir ama modem arayüzünden güvenlik protokolünü, wi-fi adını ve şifresini değiştirmeme rağmen problem düzelmedi. (Sonra eski haline getirdim.)
Aslında yaşadığınız kronik bir Marshmallow sorunu. Çözüm olarak bazı sitelerde "Ayarlar > Geri Yükleme ve Sıfırlama > Ağ Ayarları bölümünden “Sıfırlama” özelliğine dokunabilirsiniz." deniliyor. Bu çözümü de bir denemenizde fayda var.
Aslında yaşadığınız kronik bir Marshmallow sorunu. Çözüm olarak bazı sitelerde "Ayarlar > Geri Yükleme ve Sıfırlama > Ağ Ayarları bölümünden “Sıfırlama” özelliğine dokunabilirsiniz." deniliyor. Bu çözümü de bir denemenizde fayda var.
Güncelleme: Sorun kendiliğinden düzeldi. Nasıl olduğunu bilmiyorum fakat bendeki telefonda da ablamdaki aynı model telefonda da aynı anda problem yok oldu. Konu kapatılabilir.