Android 6 Güncellemesi Sonrası Wi-Fi Sorunu

M.Hakan

Kilopat
Katılım
14 Eylül 2013
Mesajlar
1.196
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonumun modeli HTC One M8s (M8'in Snapdragon 615'li versiyonu.). Yaklaşık 1 hafta önce Android 6 güncellemesi geldi , geçiş yaptım ve telefonumun sürümü şu an Android 6.0.1 .

Daha önce evdeki kablosuz ağa sorunsuz bağlanan telefonum güncelleme yaptıktan sonra bağlanmamaya başladı.
  • Wi-Fi ağları görüyor. Evdeki ağa bağlanırken şifreyi girdikten sonra "kaydedildi" yazısı çıkıyor fakat bağlantı gerçekleşmiyor ve bir zaman sonra "wi-fi bağlantısı başarısız" yazısı çıkıyor. Aynı model telefon ablamda da var ve o da güncelleme sonrası aynı sorunu yaşıyor.
  • İlk önce sürümle alakalı genel bir wi-fi problemi sanmıştım fakat telefon, evdeki ağ hariç diğer kablosuz ağlara sorunsuz bağlanıyor.
  • Evdeki ağda da bir sorun yok çünkü evdeki diğer cihazlar sorunsuz bağlanabiliyor.
  • Alakasız olabilir ama modem arayüzünden güvenlik protokolünü, wi-fi adını ve şifresini değiştirmeme rağmen problem düzelmedi. (Sonra eski haline getirdim.)
Modem markası: Tilgin HG-2331
İnternet: TTNet Fiber 25 Mbit

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

@Recep Baltaş @MF @THE_MILLER @Yusuf Ensar Ertan @Asım Demir
 
Denedim. Hatta wi-fi adını, şifresini değiştirip girmeyi falan da denedim (neye yarayacaksa :) ) fakat olmadı.
Aslında yaşadığınız kronik bir Marshmallow sorunu. Çözüm olarak bazı sitelerde "Ayarlar > Geri Yükleme ve Sıfırlama > Ağ Ayarları bölümünden “Sıfırlama” özelliğine dokunabilirsiniz." deniliyor. Bu çözümü de bir denemenizde fayda var.
 
Aslında yaşadığınız kronik bir Marshmallow sorunu. Çözüm olarak bazı sitelerde "Ayarlar > Geri Yükleme ve Sıfırlama > Ağ Ayarları bölümünden “Sıfırlama” özelliğine dokunabilirsiniz." deniliyor. Bu çözümü de bir denemenizde fayda var.

Denedim fakat maalesef işe yaramadı. Yine de teşekkürler.

Sorun hala çözülemedi.

Güncel
@Recep Baltaş @Mikail Fidan @THE_MILLER @Yusuf Ensar Ertan @Asım Demir @samet67671

Güncelleme: Sorun kendiliğinden düzeldi. Nasıl olduğunu bilmiyorum fakat bendeki telefonda da ablamdaki aynı model telefonda da aynı anda problem yok oldu. Konu kapatılabilir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı