Android 7.0 hala kullanılır mı?

Beklentinize ve ne yapacağınıza bağlı aslında. Benim için hâlâ kullanılır, ben çoğu işimi web üzerinden görmeyi sevdiğim için uygulamalarla fazla işim olmuyor. Birkaç ay önce denediğimde Mozilla Firefox'un Android 5 cihazda bile güncel sürümü çalışmıştı.

Hocam eğer imkan varsa Android 9 veyahut üstünü tercih edin, YouTube gibi bazı temel uygulamalar ble desteğini çekmiş maalesef. Ancak eğer ki cihaza üçüncül parti uygulama yüklemeyi biliyorsanız bazı uygulamaların alternatiflerini bulabilirsiniz. Bir tane ben bırakayım size: NewPipe. Youtube alternatifi bir uygulama ve Android 5.1 ve üstünde çalışabiliyor.

Hocam eğer imkan varsa Android 9 veyahut üstünü tercih edin, YouTube gibi bazı temel uygulamalar ble desteğini çekmiş maalesef. Ancak eğer ki cihaza üçüncül parti uygulama yüklemeyi biliyorsanız bazı uygulamaların alternatiflerini bulabilirsiniz. Bir tane ben bırakayım size: NewPipe. Youtube alternatifi bir uygulama ve Android 5.1 ve üstünde çalışabiliyor.

Evet YouTube Android 8 desteğini çekti bu doğru yeni sürümleri artık en az Android 9.0 istiyor, fakat bu YouTube'un Android 8'de çalışmadığı anlamına gelmiyor, YouTube'un Android 8 için yayınlanan son sürümü 20.26'dır, 2-3 daha kullanılabilir olmaya devam edecek. Korkmaya gerek yok yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı