Android 8.0 autofill servisi değiştirme

JetWarker

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi cihazımda autofill servisini değiştirmek istiyorum. Fakat bu seçenek gözükmüyor, sebebi nedir ve çözümü var mıdır acaba?

Screenshot_20200907-112013.png

Klavye ayarlarında olması gerek. Kurcalar mısın?
Screenshot_20200907-114106.png

Bu bölüme ekleyebildim anlamsız bir şekilde fakat uygulama görmüyor bunu.
Autofill, servisi ne işe yarıyor?
Hocam otomatik doldurma Türkçesi. Hangi programlar kullanır tam bilmiyorum ama orjinalde google kullanıyor. Şifreleri vb. kaydettikten sonra tek tuş ile giriş yapmak için.

Eki Görüntüle 660429
Bu bölüme ekleyebildim anlamsız bir şekilde fakat uygulama görmüyor bunu.
Hocam otomatik doldurma Türkçesi. Hangi programlar kullanır tam bilmiyorum ama orjinalde google kullanıyor. Şifreleri vb. kaydettikten sonra tek tıks giriş yapmak için.
Gboard üzerinden ayarlara girdiniz mi? Gboard’un ayarlarında olması gerekiyor.

Hocam, bu servisi Google kullanıyor. Kayıtlı bir şifre girerken sorar. Buradan ayarlayabilirsiniz.

Gboard üzerinden ayarlara girdiniz mi? Gboard’un ayarlarında olması gerekiyor.
Screenshot_20200907-114752.png

Google ayarlarında bulabildim fakat değiştirme hakkında bir şey göremedim. Sadece yönetebiliyorum.
Hocam, bu servisi Google kullanıyor. Kayıtlı bir şifre girerken sorar. Buradan ayarlayabilirsiniz.
Tek seçenek google değil, değiştirilebiliyor falat bende o ayar gözükmüyor. Android 8.0 kullanıyorum bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı