Android 8.0 ve üzeri sürümler interneti kullanmaya izin vermiyor

ciftcisami77

Decapat
Daha fazla  
Android 8.0 ve üzeri sürümleri sevmiyorum. Sebebi ise internetimi kullanamıyorum, internet kullanılamıyor hatası veriyor. İnternetimi kullanamıyorum, Android 8.0 internetimi kullanmama izin vermiyor, eski Android sürümlerinde hiç böyle bir sorun yoktu. İnternetimi rahatça kullanabiliyordum, Android 8.0'a geçince hep böyle olmaya başladı. Mağdur oldum ya. Yeni Android sürümlerinin neresini beğeniyorsunuz acaba Wi-Fi internetinizi kullanmanıza izin vermiyor, internet kullanılamıyor hatası veriyor. Mağdur oldum burada internetsiz kaldım Android 8.0'a geçince. Eski Android sürümlerinde Wi-Fi internetimi rahatça kullanabiliyordum, Android 8.0'a geçince kullanamaz oldum. Yani bu konudan çıkarılabilecek ders şu. Android 8.0 ve üzeri sürümler mobil veri kullanacaklar için yapılmış sürümler, Wi-Fi kullanmak istiyorsanız daha eski bir Android sürümüne geçmeniz gerekli. En kısa zamanda Android sürümümü düşüreceğim. Bilerek çok para ödesinler diye zorla mobil veri kullandırıyorlar. Konuyu mecburen mobil veri ile açtım. Hatanın detaylarını aşağıdaki fotoğrafa koydum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250331-232449_Settings.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 35
Hocam suçu android sürümlerine atmak yerine kendi cihazınıza atmanız lazım. Belli ki yazılım hatası olmuş. Android 15'te bile wifi gayet mis gibi çalışıyor. Cihazınızın temasından anladığım kadarıyla eski bir samsung modeli. Bu telefona uygun bir ROM bularak hem wifi sorununu çözebilirsin hem de istediğin sürümü yükleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…