Android 9 çentik sorunu

Leonmacion

Hectopat
Cuma günü Xiaomi A2 Lite aldım.Telefona uygulama vs. yükledim her şey iyi hoş, PUBG oynuyorum sonra dedim bu yeniden başlatayım. Ondan sonra telefon açılırken kendi kendine güncellendi Android 9'a geçti. Arayüz vs. değişti. Ardından oyunlara vs. girdiğimde çentikli olmuyordu internetten baktığımda bu sorunla baya karşılaşan olmuş. Bu sorunun çözüm yolu var mıdır?

Biraz araştırdım şu an. Forumlarda da şikayetçi olan çok. Sanırsam güncelleme ile beraber kaldırmışlar. Yeni bir güncelleme gelene kadar yapabilecek bir şey yok gibi gözüküyor.

Oyunlarda çentiği açmak için bir ayar olabilir. Ayarlara göz atmanı tavsiye ederim.
Çentik ayarlarını acsam bile ayni
Android 9'dan herkes şikayetçi sanırım. Zenfone 5 kullanıyorum bende. 8'deyim hala. Bataryayı da hızlı bitiriyormuş 9.
Aynen 2 3 saatte bitiyor tabi sürekli kullanımda.
Note 6 Pro'ya 9.0 gelir kullanırım diyordum ama sanırım kullanmayacağım herkes şikayetçi 9.0'dan.
Bende 8 e geçmek istiyorum da nasıl geçebilirim ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı