Android Auto ve ZLINK bağlantı kurmuyor

1 senedir araba sahibiyim. K2001N model bir tablet takılı araca. Araca sadece Bluetooth ile bağlanıp telefondaki müziği arabaya aktarabiliyordum. Geçenlerde durup dururken ZLINK bağlatısı kurdu, telefondan da Android Auto bağlatısı sağlandı dendi. ZLINK kullanımı çok daha rahat ve akıcı.

Normal modda navigasyon çok kasıyor ama Android Auto bağlantısında kasma olmuyor ve arayüzü kullanım açısından daha iyi. Fakat yine bağlantı sağlanmıyor. Sadece 1 hafta kullanabildim. Arabada ZLINK hiçbir tepki vermiyor. Telefondan da bildirim kısmında sürekli " Android Auto bağlantısı sağlanıyor" yazısı çıkıyor ama hiçbir şey olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesisat çekerken genelde usb kablo koyarlar araca android auto için. Mevcutta varsa bağlayıp daha sonra ayarlardan tekrar kablosuz bağlantı tipini seçip dener misiniz ?

Tesisat çekerken genelde usb kablo koyarlar araca android auto için. Mevcutta varsa bağlayıp daha sonra ayarlardan tekrar kablosuz bağlantı tipini seçip dener misiniz ?
Alt torpitoya tabletten kablo çekmişler ondan mı bahsediyorsun? Şuanda işteyim arabaya geçince deneyeceğim teşekkürler. Ama anlamadım nasıl düzeldi? Neden 1 hafta kullanabildim sonra eski haline döndü.

Alt torpitoya tabletten kablo çekmişler ondan mı bahsediyorsun? Şuanda işteyim arabaya geçince deneyeceğim teşekkürler. Ama anlamadım nasıl düzeldi? Neden 1 hafta kullanabildim sonra eski haline döndü.
Torpidonun içerisine koymuş olabilirler. Genelde double teyplerde kablolu şekilde olur çok profesyonel bir cihaz değilse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı