Android box için tarayıcı önerisi

Direk Google Play Store üzerinden baktığımda uygulama sayısının bayağı kısıtlı olduğunu gördüm hocam. APK mirrordan bakmak dediğiniz gibi en iyisi. Şöyle bir göz attığımda ise güncel olan hangisi ise onları denemenizi öneriyorum. Browser TV web, X-VPN, 1DM ve puffin TV browser denenebilir gibi. Mi Box'ın nefesi hangisine yeterse onu kullanmak durumundasınız artık...

Vakit ayırıp baktınız için teşekkürler. Browser TV'yi kullanıyorum aslında ama içindeki reklam engelleyici hiçbir işime yaramıyor :/ 1DM'i de sanırım denedim veya bu tarz isimde bir şeyi denediğimi ama tam emin değilim. Ona ve diğerlerine de bakacağım.. umarım düzgün bi tarayıcı bulabilirim

Hocam bende yeni tv aldımda konuyu hortlatmak gibi olmasın hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Hocam bende yeni TV aldımda konuyu hortlatmak gibi olmasın hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Hayırlı olsun, Yandex'in TV sürümünü kullanıyorum. Alternatiflerine göre daha temiz ve sade bir arayüze sahip ve kullanımıda oldukça rahat, tek sorunu dahili reklam engelleyicisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…