Android Box vs PS3

Sizce medya oynatıcı olarak hangisi alınır? Başka öneriniz var ise yazabilirsiniz.
Bir süredir Xiaomi Mi Box S 4K kullanıyorum ve rahatlıkla önerebilirim. Mi Box S 4K, Android TV marketine sahip ve dışarıdan da harici Apk yüklenebiliyor. Chromecast ile Android telefonunuzdan ekran da yansıtabiliyorsunuz. WiFi 5GHz desteği var. Asistan dahil Türkçe dil desteği var. 1 tane USB girişi mevcut. Daha fazlasına ihtiyacınız varsa çoklayıcı iş görüyor.

Unutmadan belirteyim. Yukarıda bağlantısını eklediğim Amazon.com.tr'nin gönderdiği ürün yeni versiyon. Yani içerisinde Android 8 ile değil, Android 9 ile geliyor. Bunun haricinde kumandasının üzerinde Netflix tuşunun yanı sıra Prime Video tuşu da mevcut. Bazı siteler hala eski versiyonunu satıyor. Dikkat etmek lazım, almışken en son versiyonu olsun diye düşünüyorum. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz başka bir konu varsa beni etiketleyebilirsiniz.

R.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı