Android "BT yöneticiniz tarafından engellendi" ne demek?

BGSGP

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Bugün fark ettim, sadece Papara uygulamasını açmaya çalıştığımda bu hata geliyor. Farklı uygulamaları sorunsuz açabiliyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor?

Screenshot_2025-05-18-11-29-47-352_com.android.settings.jpg

Telefon modelim Redmi Note 11, Android 13 yüklü. HyperOS 1.0.4.0 kurulu, yakın zamanda herhangi bir güncelleme yapmadım.

Hocam "Cihaz yöneticisi uygulamaları" ayarını kontrol edin. Bende de iş profili için aynı sorun var.

Ayrıca bu konuda yardımcı olabilecek bir video buldum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Papara'yı tekrar sil-yükle yaptım, şuanlık bir sorun yok gibi duruyor. Tekrar bu sorun çıkar mı, yoksa bug gibi birşey olma ihtimali var mı?

Sanırım telefonda bir iş profili kurulu. Şirket cihazı mı? İkinci el aldıysanız o şekilde ayarlanmış olabilir.
Yok hocam telefonu 1 yıldan fazladır kullanıyorum, benim dışında telefona dokunan yok.

Hocam "Cihaz yöneticisi uygulamaları" ayarını kontrol edin. Bende de iş profili için aynı sorun var.

Ayrıca bu konuda yardımcı olabilecek bir video buldum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O ayarlardaki tüm uygulamalar kapalı bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı