Android cihazda internet sınırlaması nasıl yapılır?

F

F1F2F3

Ziyaretçi
Yeğenim bize geldiğinde tabletinden interneti fazla kullanmasıdır. Bu durumda, kullandığı cihazdan engellemeyi nasıl yapabilirim?

Örnek vermek gerekirse, cihazında atıyorum ki 750 KB/s download hızı olsun istiyorum. Ayrıca öneri yapar iken internette bulduğunuz ve denemediğiniz uygulamaları önermemenizi rica ediyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız olarak ayarlayabilmek için modeminizin desteklemesi ve operatör tarafından bir yazılım desteğine ihtiyacınız var. Örneğin Twitch yayıncıları kbs olarak cihazlara internet paylaştırıyorlar. Ama bununla uğraşmak istemiyorsanız ayarlardan veri kullanımından ayarlama yapabilirsin

Bazı modemlerde bağlı her cihaza özel hız limitlemesi yapılabiliyor. Bir arkadaşım indirme hızını 1Kb/s yaparak kardeşine ceza veriyordu.
Modemden bunu yapabilirsin. Bilgisayarına interneti kablo ile bağlarsın sonrasında ise modem ayarlarından kablosuz internet hızını sınırlarsın.

"Bu durumda, kullandığı cihazdan engellemeyi nasıl yapabilirim?" Sorduğum soruya dikkat ederseniz sevinirim.

Hız olarak ayarlayabilmek için modeminizin desteklemesi ve operatör tarafından bir yazılım desteğine ihtiyacınız var. Örneğin Twitch yayıncıları kbs olarak cihazlara internet paylaştırıyorlar. Ama bununla uğraşmak istemiyorsanız ayarlardan veri kullanımından ayarlama yapabilirsin
Neden bahsediyorsunuz anlamak güç. Sorduğum soruyu tekrar okuyun ve anlamadığınız takdirde cevaplamayın. "Veri kullanımı bölümünden" hız sınırı koyulmaz. İnsanları da yanlış bilgilendirmeyin lütfen.

"Bu durumda, kullandığı cihazdan engellemeyi nasıl yapabilirim?" Sorduğum soruya dikkat ederseniz sevinirim.

Neden bahsediyorsunuz anlamak güç. Sorduğum soruyu tekrar okuyun ve anlamadığınız takdirde cevaplamayın. "Veri kullanımı bölümünden" hız sınırı koyulmaz. İnsanları da yanlış bilgilendirmeyin lütfen.
Hocam, benim bildiğim tek yöntem modemden yapılan. Dolayısıyla da fikir olsun diye onu belirttim. Cihazdan nasıl yaparsınız bilmiyorum. Bu konuda daha tecrübeli bir arkadaşımız eminim yardımcı olacaktır :)

F1F2F3, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı