Android cihazı bilgisayara yansıtıp oynamak mümkün mü?

Arda130

Zeptopat
Daha fazla  
Android tabletimi bilgisayara yansitıp tuş ataması yapıp oyun oynamak istiyorum. Buna yarayan bildiğiniz uygulamalar var mı? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Play Store'nin yeni bir güncellemesi var. Aşağıdaki ekte gibi bastığınız anda epostaya mesaj gidiyor. Devamını pek hatırlamıyorum hocam .dd

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250628_085453_Google Play Store.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 43
Android tabletimi bilgisayara yansitıp tuş ataması yapıp oyun oynamak istiyorum. Buna yarayan bildiğiniz uygulamalar var mı? Teşekkür ederim.
Tuş ataması kısmı biraz işi bozuyor. Eğer oynadığınız oyunun kendisi klavye destekliyorsa (mesela Minecraft) o zaman Scrcpy, Phone Link vb. ile yansıtıp oynarsınız. Bence hiç uğraşmayın, Google Play Games'in bilgisayar için emülatörü var, onu kullanın. Kendisi klavye çevirisi kısmını hallediyor.

Samsung tabletiniz varsa Samsung Dex ile yapabilirsiniz.
Samsung Dex maalesef tüm Samsung tabletlerde yok. Ayrıa Dex ile bilgisayara değil, sadece monitöre yansıtabilir. Bilgisayara yansıtma özelliği kaldırıldı.

Teşekkür ederim ancak oynadığım oyun Genshin Impact olduğu için klavye desteklemiyor, Google Play Games ise Genshin Impact desteklemiyor.

Samsung tabletiniz varsa Samsung Dex ile yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim ancak Samsung Dex One Ui 7 desteklemiyor destekleseydi bile tuş ataması yapamazdım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…