Android tabletimi bilgisayara yansitıp tuş ataması yapıp oyun oynamak istiyorum. Buna yarayan bildiğiniz uygulamalar var mı? Teşekkür ederim.
Tuş ataması kısmı biraz işi bozuyor. Eğer oynadığınız oyunun kendisi klavye destekliyorsa (mesela Minecraft) o zaman Scrcpy, Phone Link vb. ile yansıtıp oynarsınız. Bence hiç uğraşmayın, Google Play Games'in bilgisayar için emülatörü var, onu kullanın. Kendisi klavye çevirisi kısmını hallediyor.Android tabletimi bilgisayara yansitıp tuş ataması yapıp oyun oynamak istiyorum. Buna yarayan bildiğiniz uygulamalar var mı? Teşekkür ederim.
Samsung Dex maalesef tüm Samsung tabletlerde yok. Ayrıa Dex ile bilgisayara değil, sadece monitöre yansıtabilir. Bilgisayara yansıtma özelliği kaldırıldı.Samsung tabletiniz varsa Samsung Dex ile yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim ancak oynadığım oyun Genshin Impact olduğu için klavye desteklemiyor, Google Play Games ise Genshin Impact desteklemiyor.Tuş ataması kısmı biraz işi bozuyor. Eğer oynadığınız oyunun kendisi klavye destekliyorsa (mesela Minecraft) o zaman Scrcpy, Phone Link vb. ile yansıtıp oynarsınız. Bence hiç uğraşmayın, Google Play Games'in bilgisayar için emülatörü var, onu kullanın. Kendisi klavye çevirisi kısmını hallediyor.
Samsung Dex maalesef tüm Samsung tabletlerde yok. Ayrıa Dex ile bilgisayara değil, sadece monitöre yansıtabilir. Bilgisayara yansıtma özelliği kaldırıldı.
Play Store'nin yeni bir güncellemesi var. Aşağıdaki ekte gibi bastığınız anda epostaya mesaj gidiyor. Devamını pek hatırlamıyorum hocam. Dd.
Teşekkürler ama o da Google Play Games oluyor.
Teşekkür ederim ancak Samsung Dex One Ui 7 desteklemiyor destekleseydi bile tuş ataması yapamazdım.Samsung tabletiniz varsa Samsung Dex ile yapabilirsiniz.
Google Play Games'in bir de geliştirici emülatörü var. Yine aynı yazılım ama normal Play Store kullanabilir veya APK yükleme yapabilirsiniz.Teşekkür ederim ancak oynadığım oyun Genshin Impact olduğu için klavye desteklemiyor, Google Play Games ise Genshin Impact desteklemiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.