Android cihazın modelini değiştirme

Uğurcan karaca

Decapat
Hepsiburada'dan indirim ile Samsung Gear VR 2016 aldım. Cihaz sadece Samsung'un S6, S7 gibi birkaç sürümü ile uyumlu. Benim telefonum ise Xiaomi Mi4. Cihazımın modelini S7 yaparak bağlayabilmek istiyorum gözlük ile telefonumu. Yanda kontrolcüler falan var. Onları normal taktiğımda tam olmasa da çalışıyor. Mesela Samsung'un Gear için uygulaması var. Sadece uyumlu cihazlarda yükleniyor. Build.prop düzenleme ile tanıtmaya çalıştım. Beceremedim. Neleri değiştirmem gerektiğini bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Gözlük şu an 55 lira Hepsiburada'da. Bu fiyata alınıp cardboard olarak bile kullanılabilir. Lensleri vs. çok kaliteli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Model kodu değiştirme ile olacak bir şey değil. Gear VR servisleri kurulu olması gerekiyor cihazda, uygulama dışında olan servisler bunlar. Samsung'un sistem yazılımında gömülü.

Teşekkür ederim. Herhangi bir yolu yok yani. Normalde başka telefonlara takınca Samsung veya başka markalarda, herhangi bir şey çalışmıyordu. Ben takınca dokunmatik panel veya geri tuşu anasayfa tuşu falan işlevseldi. Bu yüzden belki olur diye düşünmüştüm
Teşekkür ederim. Herhangi bir yolu yok yani. Normalde başka telefonlara takınca Samsung veya başka markalarda, herhangi bir şey çalışmıyordu. Ben takınca dokunmatik panel veya geri tuşu anasayfa tuşu falan işlevseldi. Bu yüzden belki olur diye düşünmüştüm
Bende niye çalıştı paneller tuşlar denediğimde diğer cihazlarda çalışmadı bilmiyorum. Belki rootlu olmasından dolayı diye düşünmüştüm

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı