Temizlik olarak: Cleaner Master
Antivirüs olarak: CM Security Master
Ben bunları kullanıyorum. Eskiden batarya uygulaması da kullanırdım, ama artık kullanmıyorum.
Sizin önereceğiniz en iyi, temizlik, batarya, virüs uygulamaları nelerdir?
Ara sıra Clean Master indirir, reklam dosyalarını ve boş klasörleri sildirir sonra kaldırırım. Diğer ikisi için birşey kullanmıyorum, gerek de yok bence kullanmanıza. Uygulamaları gereksiz yere yetkilendirmemeye dikkat edin yeter.
Temizlik olarak: Cleaner Master
Antivirüs olarak: CM Security Master
Ben bunları kullanıyorum. Eskiden batarya uygulaması da kullanırdım, ama artık kullanmıyorum.
Sizin önereceğiniz en iyi, temizlik, batarya, virüs uygulamaları nelerdir?
Greenify öneririm. Özellikle cihazınız rootlu ise çok işe yarıyor. Telefonu düzgün kullandığınız sürece antivirüs veya temizleme uygulamasına gerek yok. Önbellek ve RAM temizleyerek halledebilirsiniz.
Greenify öneririm. Özellikle cihazınız rootlu ise çok işe yarıyor. Telefonu düzgün kullandığınız sürece antivirüs veya temizleme uygulamasına gerek yok. Önbellek ve RAM temizleyerek halledebilirsiniz.
Greenify kısaca arka planda çalışan uygulamaları sonlandırır ve çalışmasını engeller. Hem pil ömrü hem de performans arttırır. Ayrıca rootlu cihazlarda sistem uygulamaları bile kapatılabilir. Çok az yer kaplaması da cabası.
Bende tek yüklü olan uygulama CCleaner. Güzel bir temizlik uygulaması. Onun dışında tecrübeli bir kullanıcı iseniz cihazınıza virüs kolay kolay bulaşmaz. APK ve uyduruk Play Store uygulamalarına dikkat edin yeter.
Bu gibi programlar bir halta yaramıyor, Greenify arka planda uygulama uyutmak için güzel. Arka planda uygulamaları uyutmada artık bazı telefon üreticileri de bu özelliği sunuyor.