Android cihazlar için en iyi bakım/takip uygulamaları nelerdir?

196132

Kilopat
Makaleler
1
Temizlik olarak: Cleaner Master
Antivirüs olarak: CM Security Master

Ben bunları kullanıyorum. Eskiden batarya uygulaması da kullanırdım, ama artık kullanmıyorum.
Sizin önereceğiniz en iyi, temizlik, batarya, virüs uygulamaları nelerdir?

Ara sıra Clean Master indirir, reklam dosyalarını ve boş klasörleri sildirir sonra kaldırırım. Diğer ikisi için birşey kullanmıyorum, gerek de yok bence kullanmanıza. Uygulamaları gereksiz yere yetkilendirmemeye dikkat edin yeter.

Temizlik olarak: Cleaner Master
Antivirüs olarak: CM Security Master

Ben bunları kullanıyorum. Eskiden batarya uygulaması da kullanırdım, ama artık kullanmıyorum.
Sizin önereceğiniz en iyi, temizlik, batarya, virüs uygulamaları nelerdir?
Greenify öneririm. Özellikle cihazınız rootlu ise çok işe yarıyor. Telefonu düzgün kullandığınız sürece antivirüs veya temizleme uygulamasına gerek yok. Önbellek ve RAM temizleyerek halledebilirsiniz.

Greenify nasıl bir uygulamadır?
Greenify kısaca arka planda çalışan uygulamaları sonlandırır ve çalışmasını engeller. Hem pil ömrü hem de performans arttırır. Ayrıca rootlu cihazlarda sistem uygulamaları bile kapatılabilir. Çok az yer kaplaması da cabası.

Arkadaşlar Greenify'i indirdim, kurdum. Fakat nasıl kullanılıyor? Sadece sosyal medya var bende onları uyutursa bildirim gelir mi? Sorun olur mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı