Rehber Android cihazlarda DPI engelini kaldırmak

• Konuyu başlatan Maomao
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 54
Herkesten çözümler çıkıyordu, bir tane de benden gelsin. Bu rehberde rootlu ve rootsuz yöntemlere değineceğim. Umarım işinize yarayan bir rehber olur.

Rootsuz yöntem:

Bu adımda en çok bilinen uygulama olan byedpı uygulamasının çatalı olan ByeByeDPI uygulamasını kullanacağız.

Not: Byebyedpı, belirttiğim gibi byedpı'ın çatalıdır, daha önceden olsa yazılmış başka bir rehber bulunmakta, göz atmayı unutmayın.

Bu uygulamada byedpı'ın aksine daha az şey yapıyoruz çünkü ön tanımlı olarak bize sunulmuş durumda.

Ayarlardan isteğe bağlı olarak DNS değiştirebilirsiniz, tek yapmanız gereken "komut satırı editörünü kullan" seçeneğini açmak, dediğim gibi ön tanımlı olarak geldiğinden tek yapmanız gereken başlatıp keyfinize bakmak.

Rootlu yöntem:

Burada ize Zapret'in mobil çatalını kullanacağız. Modül desteği olan herhangi bir root yöntemini kullanabiliyor olmamız lazım. Zaprett modülünü kullandığınız root aracı üzerinden kurup Zaprett-app uygulamasını kurmanız gerekmekte.

Modülü ve uygulamayı kurduysak yapmamız gereken diğer adımları alttaki görsellerde adım adım belirttim.

Varsayılan strateji normalde yeterli olur. Eğer çalışmaz ise diğer stratejileri deneyebilirsiniz.

Rehberi yazdım çünkü rootsuz yöntemi tek başına paylaşmak istemedim, bu yüzden root ile yapılabilem yol ararken Zaprett uyarlamasını gördüm. Umarım iki yöntemde işinize yarar.

Bunu denemeden önce okuyanlara DNS'i İ "dns.adguard-dns.com" yapmalarını öneririm. Bazı ISS'lerde bu işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…