Android cihazlarda Google Drive indirme yaparken indirme durması

Berkay Bilgin

Hectopat
Daha fazla  
Sorunum başlıktaki gibi. Technopat'dan High Sierra ISO dosyasını Google Drive ile indirirken yaklaşık 2.5 GB gibi bir indirmeden sonra indirme duraklatıldı gözüküyor başlatınca da en baştan başlıyor.

Hem Drive programından hem chrome ile hem opera ile hem de egde ile denedim olmadı. Ayrıca her android cihazımda aynı sorun var. Bir de bu sorun eğer cihazlarla bir işlem gerçekleştirilmezse oluyor. Yani ben indirmeyi başlattım belki hata verir diye ekran zaman aşımını 30 dk yaptım sonra döndüğümde her tarayıcıda indirme duraklatılmıştı. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet kesintisi yaşadığımda aynı olay oluyordu. IDM ve Loader Droid Download Manager gibi programlar kesinti yaşandığında bağlantıyı kesmeyerek indirmenin devam etmesini sağöıyor.

Son düzenleme:
İnternet kesintisi yaşadığımda aynı olay oluyordu. IDM ve Loader Droid Download Manager gibi programlar kesinti yaşandığında bağlantıyı kesmeyerek indirmenin devam etmesini sağöıyor.
Peki ben google drive ile indirme yapıcam da ordan bağlan
İşe yaradı sağolun konu kapanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…