Rehber Android cihazlarda reklam engelleme

Adguard uygulamasını direkt kullansam çalışır mı hocam? Chess - Play and Learn uygulamasındaki reklamları kaldırmak istiyorum.

Adguard dns programlardaki reklamları adeta kazımıştı. Üstelik düz dns ile girmiştim ağ ayarlarından. Eski usül. Sonra programını ücretsiz versiyon kullanmaya başladım. Program içinde internet erişimini istediğiniz programa açıp kapatabiliyorsunuz, isteğiniz programın internetinin adguard'dan geçip geçmemesini ayarlayabiliyorsunuz. Bu çok güzel bir özellik. Mesela oynadığınız bir oyunda ve ya programda ödüllü reklam izlemek isterseniz bu özellik işinize yarıyor. Ya da hiç internete bağlanması gerekmeyen bir uygulamanın erişimini direkt kesebiliyorsunuz.
Adguard uygulamasını direkt kullansam çalışır mı hocam? Chess - Play and Learn uygulamasındaki reklamları kaldırmak istiyorum.

Eğer reklamları engellemiyor, işe yaramıyor gibi sorunlarınız varsa diğer reklam engelleme bazlı çalışan dnsleri deneyebilirsiniz. Örneğin: dnsforge.de DNS Resolver

Bu tarz reklam engelleme amaçlı yapılan ama daha özgür programlar ararsanız da dns66, rethink dns gibi güzel alternatifler mevcut.

Not: Özellikle bu tarz işlerde program yüklerken mümkün olduğunca play store kullanmayın. F droid'de varsa oradan edinin.

Adguard uygulamasını kullanınca reklamları engelledi, test ettim. Bilgi için teşekkürler.

Selamlar, bazi malum apklar bu reklam engelleyiciler için koruma yapıyor. Bunu aşmanın bir yolu var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…