berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Config'le uğraşıyorum. OBB değişiyor fakat data değişmiyor. İşlem hatalarla tamamlandı. Diyor ne yapmalıyım?
Config'le uğraşıyorum. OBB değişiyor fakat data değişmiyor. İşlem hatalarla tamamlandı. Diyor ne yapmalıyım?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Haziran 2023 #2 Android/data klasörünü yeniden mi adlandırıyorsun? Artı 0 Eksi
crss Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 berkanSs dedi: Config'le uğraşıyorum. OBB değişiyor fakat data değişmiyor. İşlem hatalarla tamamlandı. Diyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Zarchiver kullanıyor musun? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
berkanSs dedi: Config'le uğraşıyorum. OBB değişiyor fakat data değişmiyor. İşlem hatalarla tamamlandı. Diyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Zarchiver kullanıyor musun?
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #4 crss dedi: Zarchiver kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet zarchiverden olmuyor zaten Artı 0 Eksi
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 3 Haziran 2023 #5 aerosimit dedi: Android/data klasörünü yeniden mi adlandırıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam lucky patcher da yapılıyordu o işlem sanırsam. Artı 0 Eksi
aerosimit dedi: Android/data klasörünü yeniden mi adlandırıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam lucky patcher da yapılıyordu o işlem sanırsam.
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #6 aerosimit dedi: Android/data klasörünü yeniden mi adlandırıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayir datanın içindeki klasörlerin ismini değiştiriyorum Artı 0 Eksi
aerosimit dedi: Android/data klasörünü yeniden mi adlandırıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayir datanın içindeki klasörlerin ismini değiştiriyorum
crss Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #7 berkanSs dedi: Evet zarchiverden olmuyor zaten Genişletmek için tıkla... sende problem var heralde ben değişiyorum sonuna 1 koyuyorum hatta berkanSs dedi: Hayir datanın içindeki klasörlerin ismini değiştiriyorum Genişletmek için tıkla... ha bu zaten olmaz diye biliyorum datanın ismi değişir normalde Artı 0 Eksi
berkanSs dedi: Evet zarchiverden olmuyor zaten Genişletmek için tıkla... sende problem var heralde ben değişiyorum sonuna 1 koyuyorum hatta berkanSs dedi: Hayir datanın içindeki klasörlerin ismini değiştiriyorum Genişletmek için tıkla... ha bu zaten olmaz diye biliyorum datanın ismi değişir normalde
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #8 crss dedi: Sende problem var herhalde ben değişiyorum sonuna 1 koyuyorum hatta Genişletmek için tıkla... Android 13 benimki Artı 0 Eksi
crss dedi: Sende problem var herhalde ben değişiyorum sonuna 1 koyuyorum hatta Genişletmek için tıkla... Android 13 benimki
crss Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #9 berkanSs dedi: Android 13 benimki Genişletmek için tıkla... benim 12 cihaz nedir Artı 0 Eksi
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #10 crss dedi: sende problem var heralde ben değişiyorum sonuna 1 koyuyorum hatta ha bu zaten olmaz diye biliyorum datanın ismi değişir normalde Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamanin verileri oluyor orda o dosyanın ismi değişiyor normalde crss dedi: benim 12 cihaz nedir Genişletmek için tıkla... Samsung galaxxy a32 Artı 0 Eksi
crss dedi: sende problem var heralde ben değişiyorum sonuna 1 koyuyorum hatta ha bu zaten olmaz diye biliyorum datanın ismi değişir normalde Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamanin verileri oluyor orda o dosyanın ismi değişiyor normalde crss dedi: benim 12 cihaz nedir Genişletmek için tıkla... Samsung galaxxy a32