Android Emülatör Programlarında Donma Sorunu

metalhornet

Decapat
Aylardır yaşadığım ve bir türlü çözümünü bulamadığım sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Android oyunlar için yapılan emülatör programlarının hangisini yüklersem yükleyeyim kullanmaya başladığımda örneğin PUBG veya Dead Trigger oynadığımda mutlaka pc ya mavi ekran veriyor yada emülatör program donuyor işlem yapamaz hale geliyor. Konu böyle olunca vede tüm uğraşlarıma rağmen çözümü bulamayınca sizlere sormak istedim.

Umarım benim sorunuma yardımcı olabilecek birileri çıkabilir. İnşallah konuyu da yanlış yere açmamışımdır. Şimdiden vakit ayırıp yanıtlayan herkese teşekkürlerimi sunarım saygılarımla.

Pc özellikleri ise;
  • İşlemci Ryzen 7 1700
  • RAM 16 GB GSkill 2133 MHz
  • Ekran kartı RX 580 SE 8 GB
    320 SSD
  • 4 TB HDD RIG
  • 8 TB HDD RIG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sisteminiz iyi fakat tavsiyem şu BİOS ekranında sanallaştırma diye bir teknoloji var. Bilmiyorum AMD işlemcilerde adı nasıl geçiyor onu açarsanız düzelebileceğini düşünüyorum.

Öncelikle selamlar dediğiniz gibi BIOS üzerinden SVM yi yani sanallaştırılmış işletim sistemi özelliğini zaten en başından aktif etmiştim fakat durum yine yukarıda belirttiğim gibi maalesef.
Sorunun çözümünü buldum hemen burada sizlerle paylaşayım. Anakartın desteklemiş olduğu Ramlerin frekans hızlarını düşürerek Ldplayerın stabil ve tutarlı çalışmasını ayarlayabilirsiniz. Benim sahip olduğum Ramlerin mhz hızları ocli 3200 Mhz iken şuanda emülatör programını 1866 Mhz hızla akıcı stabil bir şekilde kullana biliyorum. Yapamayan vede aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için bilgi niteliği taşısın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı