Bunu nasıl çözerim arkadaşlar? BF6 satın aldım oynayamıyorum kafayı yiyeceğim. BIOS'ta açık gözüküyor Windows'ta kapalı.
Evet Restore Factory Keys'i açınca düzeldi. Çok teşekkür ederim.BIOS'a girip "Restore Factory Keys" ayarını seçin. Bazen bunu yapmayınca Secure Boot açılmıyor.
Güvenli Önyükleme, bilgisayarınız başlatıldığında (önyüklemeler) kötü amaçlı yazılımların yüklenmesini önlemek için tasarlanmış önemli bir güvenlik özelliğidir. Çoğu modern PC Güvenli Önyükleme yeteneğine sahiptir, ancak bazı durumlarda PC'nin Güvenli Önyükleme yeteneğine sahip görünmemesine neden olan ayarlar olabilir. Bu ayarlar PC donanım yazılımında değiştirilebilir. Genellikle BIOS (Temel Giriş/Çıkış Sistemi) olarak adlandırılan ürün yazılımı, bilgisayarınızı ilk açtığınızda Windows'tan önce başlatılan yazılımdır.YouTube'dan izlediğim kadarıyla UEFI ve Secure Boot yeterli oluyordu sanırım. UEFI açıktı. Secure Boot'u da açabildim, şu an sorunsuz giriş yapabiliyorum oyuna.Oyunu açamamanızın nedeni fTPM ve Secure Boot olabilir. Fakat Secure Boot tek başına oyunlarınızın açılıp açılmamasıyla ilgili değildir.
fTPM güvenlik modülü ile Secure Boot'un ilişkisi kuvvetlidir. Genelde oyunlar iki özelliği de istiyor.
Güvenli Önyükleme, bilgisayarınız başlatıldığında (önyüklemeler) kötü amaçlı yazılımların yüklenmesini önlemek için tasarlanmış önemli bir güvenlik özelliğidir. Çoğu modern PC Güvenli Önyükleme yeteneğine sahiptir, ancak bazı durumlarda PC'nin Güvenli Önyükleme yeteneğine sahip görünmemesine neden olan ayarlar olabilir. Bu ayarlar PC donanım yazılımında değiştirilebilir. Genellikle BIOS (Temel Giriş/Çıkış Sistemi) olarak adlandırılan ürün yazılımı, bilgisayarınızı ilk açtığınızda Windows'tan önce başlatılan yazılımdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.