yusufselim766
Picopat
Örneğin telefonumun ekranı normal olacak ama uygulama sayesinde telefon kapalıyken bile arka planda kamera kaydı alacak. Böyle bir uygulama var mı?
Örneğin telefonumun ekranı normal olacak ama uygulama sayesinde telefon kapalıyken bile arka planda kamera kaydı alacak. Böyle bir uygulama var mı?
Güvenliğimiz için tüm uygulamalar sıkıntılı zaten neredeyse tüm uygulamalar dosyalarımıza erişim iznine sahip.Böyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum, ayrıca cihazı çok yorar ve depolama kullanır. Güvenliğiniz açısından da sıkıntılı olur.
Çok teşekkür ederim.Arka plan video kaydedici yaz uygulama mağazana, çıkan uygulamaların hepsinin mantığı bu şekilde.
Arka plan video kaydedici yaz uygulama mağazana, çıkan uygulamaların hepsinin mantığı bu şekilde.
Güvenliğimiz için tüm uygulamalar sıkıntılı zaten neredeyse tüm uygulamalar dosyalarımıza erişim iznine sahip.
İndirdiğiniz uygulamaların depolamaya, kamera, mikrofona ve arka planda çalışma iznini siz kendiniz değiştirebiliyorsunuz. Böyle bir uygulama çalışmak için neredeyse tüm izinleri ister. Ama diğer uygulamaları bu izinler olmadan da kullanabilirsiniz, mesela ben sosyal medya uygulamalarına dosya ve fotoğraf erişim izni veriyorum oda sınırlı olacak şekilde. Ama yapımcısı bilinmeyen, ilk kez gördüğüm ve yorumları iyi olmayan, dakika başı reklam veren uygulamaya bu izinleri vermem, çalışması için gerekliyse de uygulamayı kullanmam silerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.