Android için haber uygulaması önerisi

İşletim sistemi
Android

262364

Megapat
Makaleler
17
Televizyon izlemediğim için sosyal medyadan haber takip ediyorum zaten televizyonlarda da artık her haberi paylaşmıyorlar. Bu yüzden Telegram'daki haber kanallarını takip ediyordum ancak oradaki haber kanalları gereğinden fazla taraflı haber yaptığı ve takipçileri de partilerin partizanlığını yaptığı için sildim ve düzgün bir haber uygulaması arıyorum. Tek isteğim taraflı olmaması ve Telegram'daki gibi bildirim yollayabilmesi.

Şu an için pusholder indirdim fena değil işimi görüyor.
Bundle diyecekler için şunu sorayım bende anlık olarak bildirim paneline bildirim yollamıyor, bunun ayarını nasıl yaparız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundle. Sorunun çözümü için: Uygulama içi ayarlarına, Android'deki uygulama ayarlarına vs. bak.
Açtım ancak bana anlık bildirim yollamıyor. Saatte 1-2 anca yolluyor, çözemedim tam olarak. Bildirim ayarları şu şekilde:
Screenshot_20220706-211414_Bundle.jpg

Açtım ancak bana anlık bildirim yollamıyor. Saatte 1-2 anca yolluyor, çözemedim tam olarak. Bildirim ayarları şu şekilde:
Eki Görüntüle 1443383
Hocam son dakika ayarları bende de açık olmasına rağmen hemen gelmiyor. Bana da günde 1-2 bildirim geliyor. Android'deki uygulama ayarlarınızı atar mısınız?

Hocam son dakika ayarları bende de açık olmasına rağmen hemen gelmiyor. Bana da günde 1-2 bildirim geliyor. Android'deki uygulama ayarlarınızı atar mısınız?
Uygulama ayarları indirdiğim gibi duruyor yani hepsi açık. Zaten sizde de sorun aynı, haberi görmek için illa ki uygulamaya girip bakmak gerekiyor bu olay can sıkıcı. Muhtemelen uygulamaya girip reklam görüntülenmesi almak için yapılmış bir yöntemdir bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı