Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 25 Nisan 2020 #1 Android'de iMessage kullanma yöntemi var bunun için de MacOS lazım. Şimdi ben diyelim kurdum bilgisayarıma, iMessage'yi Android'de kullanmam için illa bilgisayarın açık mı kalması gerekiyor? Yoksa kapatabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2020
Android'de iMessage kullanma yöntemi var bunun için de MacOS lazım. Şimdi ben diyelim kurdum bilgisayarıma, iMessage'yi Android'de kullanmam için illa bilgisayarın açık mı kalması gerekiyor? Yoksa kapatabilir miyim?
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 26 Nisan 2020 #2 Denemen lazım, bahsettiğin şeyi deneyen/yapan olduğunu sanmıyorum açıkçası. MacOS'u kurduktan sonra Android ile uğraşmak yerine macOS'dan kullansana? Artı 0 Eksi
Denemen lazım, bahsettiğin şeyi deneyen/yapan olduğunu sanmıyorum açıkçası. MacOS'u kurduktan sonra Android ile uğraşmak yerine macOS'dan kullansana?
KS KS Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 26 Nisan 2020 #3 tristessehivernale dedi: Denemen lazım, bahsettiğin şeyi deneyen/yapan olduğunu sanmıyorum açıkçası. MacOS'u kurduktan sonra Android ile uğraşmak yerine macOS'dan kullansana? Genişletmek için tıkla... Mantıklı ama iMessage ile çok işim yok sadece birkaç arkadaşım için ve Windows ile çok işim oluyor. Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Denemen lazım, bahsettiğin şeyi deneyen/yapan olduğunu sanmıyorum açıkçası. MacOS'u kurduktan sonra Android ile uğraşmak yerine macOS'dan kullansana? Genişletmek için tıkla... Mantıklı ama iMessage ile çok işim yok sadece birkaç arkadaşım için ve Windows ile çok işim oluyor.