Android için iyi bir Windows emülatörü var mı?

Gereksiz Man1

Decapat
Daha fazla  
Üniversite de şehir dışı olduğum ve yurtta kaldığım için şu an bir bilgisayarım yok. Birkaç aya laptop almayı düşünüyorum. Laptop alana kadar ise şu anki elimde bulunan Android tablete bir Windows emülatorü ile FM24 oynamak istiyorum. Herhangi bir emülator öneriniz var mı? Windows 10'u kurmak zor galiba (kuramadım :) Windows yerine Linux kursam Epic Games çalıştırır mı? NVIDIA GeForce deneyecektim ama oyunum Epic Games'te. GeForce dışında bir şey önerebilirsiniz. Kısaca artık FM oynamam lazım. Çözüm var mıdır hocam? FM Mobile berbat, sarmıyor.

H

Üniversite de şehir dışı olduğum ve yurtta kaldığım için şu an bir bilgisayarım yok. Birkaç aya laptop almayı düşünüyorum. Laptop alana kadar ise şu anki elimde bulunan Android tablete bir Windows emülatorü ile FM24 oynamak istiyorum. Herhangi bir emülator öneriniz var mı? Windows 10'u kurmak zor galiba (kuramadım :) Windows yerine Linux kursam Epic Games çalıştırır mı? NVIDIA GeForce deneyecektim ama oyunum Epic Games'te. GeForce dışında bir şey önerebilirsiniz. Kısaca artık FM oynamam lazım. Çözüm var mıdır hocam? FM Mobile berbat, sarmıyor.

Ocam belli cihazlara atılıyordu eskiden şimdi Custom ROM ile yapılıyor sanırım ama zahmetli iş brick yapıp cihazı bozanilirsiniz yanlış bilmiyorsam.

Sanal makineyle herhangi bir işletim sistemini telefonda çalıştırabilirsiniz ancak önemli olan çalıştırabilmek değil kullanabilecek duruma getirmek ki bu imkansız. Windows 11'i geç Windows 7'nin açılması bile saatler alır o yüzden bu kullanışlı değil maalesef. Eski oyunlar için Wine yada onun üzerine kurulu Winlator ile oynamayı deneyebilirsiniz.

Sanal makineyle herhangi bir işletim sistemini telefonda çalıştırabilirsiniz ancak önemli olan çalıştırabilmek değil kullanabilecek duruma getirmek ki bu imkansız. Windows 11'i geç Windows 7'nin açılması bile saatler alır o yüzden bu kullanışlı değil maalesef. Eski oyunlar için Wine'ya da onun üzerine kurulu winlator ile oynamayı deneyebilirsiniz.

Windows 8 kurulabilir aslında nasıl olsa tablet telefonlar için uyumlu tasarlandı.

Windows 8 kurulabilir aslında nasıl olsa tablet telefonlar için uyumlu tasarlandı.
Windows 10 ve 11 de öyle Windows 11'in arm versiyonu var ama işletim sistemini direkt Windows ile değiştirmek zorundasın ve bütün cihazlar desteklemez o da zaten işlemcinin mimarisine uygun baştan derlendiği için öyle yoksa x86 ile Android'de sadece sanal makinede çalışır. Dediğim gibi yavaş çalışacaktır.

Windows 10 ve 11 de öyle Windows 11'in ARM versiyonu var ama işletim sistemini direkt Windows ile değiştirmek zorundasın ve bütün cihazlar desteklemez o da zaten işlemcinin mimarisine uygun baştan derlendiği için öyle yoksa X86 ile Android'de sadece sanal makinede çalışır. Dediğim gibi yavaş çalışacaktır.

Hocam Eskişehir'de salih zekide misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı