Halihazırda kullandığınız veya memnun olduğunuz iyi uygulama varsa önerirseniz güzel olur. Normalde bu işleri PC'de hallediyordum ama şu an telefon için lazım.
Hali hazırda kullandığınız veya memnun olduğunuz iyi uygulama varsa önerirseniz güzel olur. Normalde bu işleri PC'de hallediyordum ama şu an telefon için lazım.
Başlığa "dönüştürücü" diye eklemeyi unutmuşum, kusura bakmayın.Newpipe'a bakabilirsiniz. Onun haricinde myt müzik de fena değil
Başlığa "dönüştürücü" diye eklemeyi unutmuşum, kusura bakmayın.
Snaptube'u şiddetle öneririm MP3 oynatma için ise Poweramp öneririm ama Poweramp paralı haberiniz olsun, MP4 için ise VLC kullanabilirsiniz.
Demeyi unuttum güncellemeleri uptodown dan indirin. Snaptube için çok fazla sahte site mevcut.YouTube'da iken paylaş yapıp Snaptube ile indiri seçip indirme olayı var sıklıkla kullanıyorum çok iyi bir özellik. Sadece YouTube için değil çoğu site izin hizmet sunuyor.
Bissürü Newpipe uygulaması var, hangisi orijinal bilemedim.Tamam hocam. Newpipe bu dediklerinizi yapıyor zaten.
Bir sürü Newpipe uygulaması var, hangisi orijinal bilemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.