Android için oyun önerisi

Bende yükledim Aim yok hassasiyet yok ateş et zaten Aim kendi kitliyor.
O oyun öyle değil dostum. Daha ilk başlardasın o oyun bir efsane. Sen iyi oynayan kişiler görmemişsin asıl oyun böyle oynanıyor. Ben 2 gün uyumadım küresel kasmak için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O oyun öyle değil dostum. Daha ilk başlardasın o oyun bir efsane. Sen iyi oynayan kişiler görmemişsin asıl oyun böyle oynanıyor. Ben 2 gün uyumadım küresel kasmak için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim gözümde pubg çakması ama yarım saat aradım hassasiyet bulamadım ekran çevirmek için 3 tür elinle ittirmen lazım.

Adamlar para yatırarak senin sahip olmadığın güçler ediniyorlar sen de bu oyuna 2400 TL harcamışsın. Çok üzüldüm gerçekten. Hem sana hem de paraya.

Benim gözümde PUBG çakması ama yarım saat aradım hassasiyet bulamadım ekran çevirmek için 3 tür elinle ittirmen lazım.

PUBG çakması mı? Ahaha oyunun neresi PUBG? Bu oyun 120 FPS destekliyor. Ayrıca bu oyunun Türkiye'de aşırı kişi oynuyor fakat videoları izlenmediği için PUBG YouTuber'larına reklam veriyorlar cidden acıyorum yapımcılara ve oyun 500 milyon indirilmiş dünya çapında.

Ve koskoca oyunun Türkiye'deki en fazla abonesi bu:

Dünya çapında ise:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı