Android ile SanalPC'den oyun oynama

kaancl3344

Hectopat
Yer
Mersin, Turkey
Daha fazla  
Elim bir sanal PC geçti. Ama elimde normal bilgisayar olmadığı için tabetle kullanıyorum. Fakat oyun oynamak istediğimde bir sorunla karşılaştım. Pek çok uygulamada normal PC'de bir oyuna girdiğinizde örneğin battlefield gibi mouse imleci kaybolur ve mouse döndürdüğünüzde normal olarak karakter etrafa bakar ama android de bunu bir türlü başarmadım. Mouse kaybolmuyor ve imlec ekranın sonuna geldiğinde daha fazla karakter dönmüyor dokunmatik ekranda karakteri döndürebiliyorsunuz. Eskiden mouse&keyboard touch 2 diye bir uygulama vardı onun konsolunu ekranın ortasına koyup oyunu o şekilde yine mouse ile kontrol edeyim istedim. Ama uygulama her yerden kaldırılmış ve güncellenmiyor. Arkadaşlar sizce ne yapabilirim? Videoda kullandığım uygulama remotr şimdiden teşekkürler. Sorunu gösterdiğim video bu space engineers oynuyorum. Bunu her FPS oyunda yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı