Android işletim sistemli akıllı saat önerisi

Daha fazla  
Android işletim sistemi bulunan ve güncel giriş seviye Android telefonların açabildiği her uygulamayı açabilecek uygun fiyatlı bir saat arıyorum, yardımcı olur musunuz? Çok gelişmiş ve yüksek fiyatlı bir saat aramıyorum. Bütçe maksimum 3K. (Samsung Watch'ları falan önermezseniz sevinirim çünkü onlar tam Android değil.) Yardımcı olur musunuz?

Hocam Türkiye de stock Wear OS olan resmi saticili akilli saat yok diye biliyorum. Bir tek pixel Watch var o da Türkiye de yok.
Butceye bakarak da cok iyi seyler bulamadim ben, butcenin artmasi durumunda;

Artmamasi durumunda ise akilli bilekliklere yonelmeniz daha iyi olacaktir. Tavsiyem;

Android işletim sistemi bulunan ve güncel giriş seviye Android telefonların açabildiği her uygulamayı açabilecek uygun fiyatlı bir saat arıyorum, yardımcı olur musunuz? Çok gelişmiş ve yüksek fiyatlı bir saat aramıyorum. Bütçe maksimum 3K. (Samsung Watch'ları falan önermezseniz sevinirim çünkü onlar tam Android değil.) Yardımcı olur musunuz?
3k da öyle bir cihaz bulabilabilmeniz zor görünüyor.

Hocam Türkiye de stock Wear OS olan resmi saticili akilli saat yok diye biliyorum. Bir tek pixel Watch var o da Türkiye de yok.
Butceye bakarak da cok iyi seyler bulamadim ben, butcenin artmasi durumunda;

Artmamasi durumunda ise akilli bilekliklere yonelmeniz daha iyi olacaktir. Tavsiyem;

Hocam resmi satıcılı olmasına gerek yok Wear OS da aramıyorum dedigim gibi Samsung Watch da Wear OS ben direk Android işletim sistemini arıyorum dt Ultra 2 diye bir saat var bakabilirsiniz o tarzda bir saat arıyorum.

3K da öyle bir cihaz bulabilabilmeniz zor görünüyor.

9K fazla sanki bir tık.

Hocam bu yurt disi isleri ile ugrasirsaniz bence son fiyat 3K'yi gecer. Butcede yukseltme imkansiz ise attigim akilli bileklik bence cok daha mantikli olacaktir.

Duzenlemeyi gorunce daha iyi anladim hocam stok Android ben cok sevmiyorum pek bir bilgim de yok ancak kendi fiyati 3K olan saatler vergi ile zaten daha fazla fiyatlari bulur o fiyatlari verebiliyorsaniz da Türkiye'den garantili attigim 1. saati almaniz daha iyi olacaktir bana gore.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı