Android L ne zaman gelecek?

• Konuyu başlatan Waltz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.944
Root kaldırılabilir ama bunun root ile pek fazla alakası yok. Root atarsın ve ROM'u kurarsın. Android sürümün L'ye yükselir. L'den sonra yeni bir güncelleme çıktığında güncellemeyi yüklemek istersen cihaz rootlu halde iken Odin'den Stock ROM'a geçersin ve böylece güncellemeyi yükleyebilirsin. Yani Stock ROM'u yükleyerek geri alabilirsin.

Odin kullanılabilmesi için Samsung cihaz olması gerektiğini bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler @Berkant Ayhan Karabudak .

Odin Samsungun kendi programıdır, ve sadece Samsung'un Android'lerde çalışır, yani Bada'da falan çalışmaz, Bada telefonu veya başka marka bir telefonu görmez Odin.

Google nexus 5'e verdikten sonra diğer firmalara veriyor yeni sürümü. Yani nexus 5 aldıktan sonra diğer firmalar onu alacak ve arayüzleri ile birleştirip kullanıcılara sunacak. Oneplus One'ın nexus 5'ten önce alması zor demiyorum. İmkansız diyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı