Android mi daha güvenli iOS mu?

Düzgün kullanılırsa ikisi de ama iOS biraz daha güvenli Android'e göre.

Neden? Açık kaynak ya da kapalı kaynak olunca ne fark ediyor.

Hocam dışarıdan aplikasyon yükleyemediğiniz bir kapalı sistemde tabii ki güvenlik daha iyi olacak çünkü belirli bir Store üzerinden sağlıyor ürünleri. Geliştirilmeye ve aplikasyon yüklemeye açık bir işletim sistemi ile bu şekilde bir karşılaştırmada bulundurmak ne kadar mantıklı? Bilinçli kullanılacaksa gidip havadan virüs bulaşmıyor Android'e.

Play Store üzerinden indirdiğim oyun yüzünden reklam virüsüne maruz kalmıştım, milyonda bir olacak iş benim başıma geldi.

Eskiden Google Play'de virüs denetimsizliği vardı. Mağazada virüslü uygulamalar cirit atıyordu ama şu an öyle değil, virüs denetimleri gelişti çok şükür.

İfadeler: T21

Bu açık kaynak ve kapalı kaynak farkı değil ki? Paket yönetim farkı. Açık kaynak ve kapalı kaynak terimlerinin dediğinizle alakası yok.

Bu açık kaynak ve kapalı kaynak farkı değil ki? Paket yönetim farkı. Açık kaynak ve kapalı kaynak terimlerinin dediğinizle alakası yok.

Açık kaynak daha çok geliştirme işine yarar işletim sistemi içinde normal kullanıcı farkı görmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…