Açık kaynaklı bir işletim sistemi ile kapalı kaynak bir işletim sistemini karşılaştırmak saçma olmuş hocam.
Teknolojik aletleri kullanamayan biri için iOS. Yoksa fazla bir fark yok.Arkadaşlar, hangisi daha güvenli? Sizce?
Neden? Açık kaynak ya da kapalı kaynak olunca ne fark ediyor.
Play Store üzerinden indirdiğim oyun yüzünden reklam virüsüne maruz kalmıştım, milyonda bir olacak iş benim başıma geldi.Fanboylar gelmeden ben söyleyeyim Android'e APK kurmazsan IOS'tan farkı yoktur.
Play Store üzerinden indirdiğim oyun yüzünden reklam virüsüne maruz kalmıştım, milyonda bir olacak iş benim başıma geldi.![]()
Play Store üzerinden indirdiğim oyun yüzünden reklam virüsüne maruz kalmıştım, milyonda bir olacak iş benim başıma geldi.![]()
Hocam dışarıdan aplikasyon yükleyemediğiniz bir kapalı sistemde tabii ki güvenlik daha iyi olacak çünkü belirli bir Store üzerinden sağlıyor ürünleri. Geliştirilmeye ve aplikasyon yüklemeye açık bir işletim sistemi ile bu şekilde bir karşılaştırmada bulundurmak ne kadar mantıklı? Bilinçli kullanılacaksa gidip havadan virüs bulaşmıyor Android'e.
Bu açık kaynak ve kapalı kaynak farkı değil ki? Paket yönetim farkı. Açık kaynak ve kapalı kaynak terimlerinin dediğinizle alakası yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.