Android mi iPhone mu kullanışlı?

ErsinK.

Hectopat
Daha fazla  
Sizce iPhone mu yoksa Android mi daha kullanışlı? iPhone kullanıcıyı biraz daha sınırlandırıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen iOS işletim sistemine sahip olduğu için Apple marka telefonların daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Android bildiğim kadarıyla Google'a bağlı bir firmadır ve neredeyse bütün telefonlara aynı işletim sistemlerini üretiyor, firmalar kendince eklemeler yapıp kullanıcıya sunuyor. iOS ise Apple firmasının kendi ürettiği bir işletim sistemi ve sadece kendi telefonlarında kullanıyor. Bu sebeple Apple marka telefonlar stabilite ve kullanılabilirlik açısından Android tabanlı telefonlara kıyasla daima bir adım önde olmuştur. Kişiselleştirme açısından ise Android daha geniş bir yelpaze sunuyor, zaten en büyük kozunun da bu olduğu söylenilebilir.

Rütbeli Pentagon Ajanının (!) dediği gibi Jailbreak ile iyi oluyor fakat Android'teki gibi sınırsıza yakın özelleştirme bulunduğunu düşünmüyorum
Bir pentagon ajanı iOS cihaza her şey yapabilir. 6S cihazımda yaptığım değişiklikler öyle güzeldi ki her şey yeni sürüme güncelleyeyim tekrar jailbreak çıkar dediğim zamana kadardı... iOS sade bir şekilde hiç güzel değil ya.

Eğer ben menüde gezer iki üç uygulamada takılır standart işlerimi yaparım diyorsan İOS.
Ama eğer ben widgetlarla, apklarla, temalarla, launcherlarla felan uğraşırım diyorsan Android.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…