Android mi iPhone mu kullanışlı?

Sen İphone 7'yi o fiyatlara alırken S7 modeli de daha ucuzdu, Dolar sadece İphone modellerine tek işlemiyor, diğer markaları da etkiliyor. S7 modeli de o zamanlar 2100-2300 TL arasıydı, aynı diğer Android amiral gemilerinin bazıları gibi.

Sen İphone 7'yi o fiyatlara alırken S7 modeli de daha ucuzdu, Dolar sadece İphone modellerine tek işlemiyor, diğer markaları da etkiliyor. S7 modeli de o zamanlar 2100-2300 TL arasıydı, aynı diğer Android amiral gemilerinin bazıları gibi.
Bende buna ters birşey söylediğimi sanmıyorum zaten. Az önce de yazdım, tekrar yazayım. Aradaki 500-550 veyatta 550-650 TL arasındaki farkın Apple'ın marka değeri olduğunu, bu konuda da bana cevap yazan arkadaşa katıldığımı belirtmiştim. Ne amaçla bu tür cevaplar verdiniz, anlam veremedim.

@Asya Ay Apple'ın fiyatının abartılı olduğunu söylemek yanlış olur. Bu söyleyen sen değil misin?
Yahu lütfen bir sefer mesajımı tamamen okuyup, bütüne göre cevap verin. Her seferinde yazımın ufak bir kısmını alıp bundan anlam çıkarıyorsunuz. Diğer kullanıcı Apple ile Android arasında bir kıyaslama yapacaksanız Google'in kendi telefonları ile kıyaslayın dedi, bende buna örnek olarak S7 ve Google Pixel modellerini verdim. 2-3 ay önce Google Pixel model telefonların Türkiye fiyatı 2999 TL olarak belirlendi, doların arttığını ve sizin de dediğiniz gibi doların bütün herşeye etki ettiğini de hesaba katarsak bu modelin de fiyatının artacağı kanısına varabiliriz.

@Asya Ay Hiçbir Android telefon o fiyatları haketmiyor, İphone hiç haketmiyor. Yazının ufak kısımları anlam çıkarılması gereken şeyler manasına geliyor.
Madem Android telefonlarında, Apple telefonlarında haketmediğini düşünüyorsunuz, uzatmanızın da anlamı olmadığını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı