Android multimedya GPS çalışmıyor

unal43

Decapat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Android 10 yazılımlı multimedyanın GPS'i çalışmıyor arkadaşlar. Ürünü dün taktırdım ve hiç harita kısmına girmeden yazılım güncellemesini yapayım dedim. Gerek kendi haritası olsun gerekse Google maps de konumu yanlış gösteriyor. GPS testinde ise enlem boylam 0 yazılı.

Android 10 yazılımlı multimedyanın GPS'i çalışmıyor arkadaşlar. Ürünü dün taktırdım ve hiç harita kısmına girmeden yazılım güncellemesini yapayım dedim. Gerek kendi haritası olsun gerekse Google maps de konumu yanlış gösteriyor. GPS testinde ise enlem boylam 0 yazılı.

İnternet bağlantısı sağladınız mı hiç?

İnternet bağlantısı sağladınız mı hiç?
Telefonumun hotspotunu kullandığını belirtmeyi unutmuşum.Bir yerde şöyle birşey duymuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum.Paylaşımda bulunduğum telefonun şebeke problemi varsa sinyal kalitesi düşük olacağından gps de sorun yaratabilir deniyodu.

Telefonumun hotspotunu kullandığını belirtmeyi unutmuşum. Bir yerde şöyle bir şey duymuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum. Paylaşımda bulunduğum telefonun şebeke problemi varsa sinyal kalitesi düşük olacağından GPS de sorun yaratabilir deniyordu.

Evet ondan kaynaklanıyor olabilir bağlantıyı en iyi şekilde sağlayıp deneyin sorun çözülmezse multimedya kalitesizdir.

Ayrıca Carplayde harita sorunsuz çalışmakta.Son çare yüklediğim yazılımı kaldırıp eski sürümünü yükleyip tekrar denemek.Diyebilirsiniz e kardeşim o zaman carplayde kullan ama ufak şeylere kafam çok takılıyo o yüzden uğraşıyorum böyle şeylerle:)

Geçtiğiniz versiyon cihazı desteklemiyor olabilir bu tür multimedyalar güncel olmaz zaten.

Bu arada cihaza 6K pra verdim donanım olarak da hızlı bir cihaz.

Öyleyse hayırlı olsun başka bir sürüme geçmeyi deneyiniz.

6K paraya bir iPad taktırabilirdiniz aslında o tarz uygulamalar var.

Öyleyse hayırlı olsun başka bir sürüme geçmeyi deneyiniz.

6K paraya bir iPad taktırabilirdiniz aslında o tarz uygulamalar var.
Telefonda ios aslında araç içerisinde de apple ekosistem düşünülebilirdi dediğiniz gibi ama ipad multimedya kullanan ne gördüm ne de duydum şu zamana kadar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı