Android Oyun Club'tan virüs bulaştı

Kullandığı link geçme sitesinde virüslü sitelere atiyor otomatik virüs indiriyor hatta defalarca baışma geldi bu siteyi kullanırken. 10 senelik olması birşeyi değiştirmez bununla övünmeyin korsan oyun ve cracklenmiş bir oyun içine virüs atılmış olabilir bunu bilemezsiniz.

Reklamı geçmeyi beceremeyecek kadar cahil misin?

E orada da siz dikkatli olacaksınız her gelen şeye tıklamayıp düzgün linklere/butonlara tıklarsanız virüs indirmezsiniz. Tabii ki içinde zararlı olup olmadığından emin olamayız zaten kimse kesin konuşmuyor. Herkes tecrübelere dayanarak yorum yapıyor.

O kullanıcıya kalmış bir şey. eğer gidip yeşil renkli "Hemen İndir!" butonuna basarsa tabi virüs bulaşır. O zaman sen suçu yayımlayan siteye atmaman gerekir link kısaltma sitesine atman gerekir.

O kullanıcıya kalmış bir şey. eğer gidip yeşil renkli "Hemen İndir!" butonuna basarsa tabi virüs bulaşır. O zaman sen suçu yayımlayan siteye atmaman gerekir link kısaltma sitesine atman gerekir.
O kadar cahil değilim doğru yerlere basiyorum her türlü atiyor. Bende crackli oyun kullanıyorum fakat korsan oyunun güvencesi olmaz bunu anlatmaya çalışıyorum.

O kadar cahil değilim doğru yerlere basiyorum her türlü atiyor. Bende crackli oyun kullanıyorum fakat korsan oyunun güvencesi olmaz bunu anlatmaya çalışıyorum.
İyi o zaman, adam sana burada onu sormuyor. Kaspersky temizlemiş midir, sızıntı olmuş mudur onu soruyor. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…