- Makaleler
- 3
Çok kez Android oyun Club'tan oyun indirdim yanlış yapmadığıma eminim.
O zaman şöyle yapalım dosyayı kaldırmadıysanız Kaspersky'da gözüken yoldan bulup vitustotal de taratın.
Çok kez Android oyun Club'tan oyun indirdim yanlış yapmadığıma eminim.
Kullandığı link geçme sitesinde virüslü sitelere atiyor otomatik virüs indiriyor hatta defalarca baışma geldi bu siteyi kullanırken. 10 senelik olması birşeyi değiştirmez bununla övünmeyin korsan oyun ve cracklenmiş bir oyun içine virüs atılmış olabilir bunu bilemezsiniz.Emin konuşuyorum, çünkü bu site yaklaşık 10 yıldır açık ve defalarca kullandım ve hiç bir sıkıntı çıkarmadı.
Crack kullananları ötekileştiriyorsunuz ama siz de sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz. Neredeyse hiç kimse diyemez ben crack kullanmadım diye.
Reklamı geçmeyi beceremeyecek kadar cahil misin?Kullandığı link geçme sitesinde virüslü sitelere atiyor otomatik virüs indiriyor hatta defalarca baışma geldi bu siteyi kullanırken. 10 senelik olması birşeyi değiştirmez bununla övünmeyin korsan oyun ve cracklenmiş bir oyun içine virüs atılmış olabilir bunu bilemezsiniz.
O zaman şöyle yapalım dosyayı kaldırmadıysanız Kaspersky'da gözüken yoldan bulup vitustotal de taratın.
Geçsem bile yinede atiyor belkide phishingli bir siteye attı.Reklamı geçmeyi beceremeyecek kadar cahil misin?
Kullandığı link geçme sitesinde virüslü sitelere atiyor otomatik virüs indiriyor hatta defalarca baışma geldi bu siteyi kullanırken. 10 senelik olması bir şeyi değiştirmez bununla övünmeyin korsan oyun ve cracklenmiş bir oyun içine virüs atılmış olabilir bunu bilemezsiniz.
O kullanıcıya kalmış bir şey. eğer gidip yeşil renkli "Hemen İndir!" butonuna basarsa tabi virüs bulaşır. O zaman sen suçu yayımlayan siteye atmaman gerekir link kısaltma sitesine atman gerekir.Kullandığı link geçme sitesinde virüslü sitelere atiyor otomatik virüs indiriyor hatta defalarca baışma geldi bu siteyi kullanırken. 10 senelik olması birşeyi değiştirmez bununla övünmeyin korsan oyun ve cracklenmiş bir oyun içine virüs atılmış olabilir bunu bilemezsiniz.
Az önce denedim, öyle bir şey olmuyor. Sizi siteye atıyor, geri tuşuna basınca mail.ru sitesine atıyor.Geçsem bile yinede atiyor belkide phishingli bir siteye attı.
O kadar cahil değilim doğru yerlere basiyorum her türlü atiyor. Bende crackli oyun kullanıyorum fakat korsan oyunun güvencesi olmaz bunu anlatmaya çalışıyorum.O kullanıcıya kalmış bir şey. eğer gidip yeşil renkli "Hemen İndir!" butonuna basarsa tabi virüs bulaşır. O zaman sen suçu yayımlayan siteye atmaman gerekir link kısaltma sitesine atman gerekir.
İyi o zaman, adam sana burada onu sormuyor. Kaspersky temizlemiş midir, sızıntı olmuş mudur onu soruyor. İyi günler.O kadar cahil değilim doğru yerlere basiyorum her türlü atiyor. Bende crackli oyun kullanıyorum fakat korsan oyunun güvencesi olmaz bunu anlatmaya çalışıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.