Android Oyun Club'tan virüs bulaştı

Virüs olduğunu söyledi Kaspersky emin misiniz? Orijinal siteden yükledim.
Hocam ilk defa böyle birşey duyuyorum virüs olma ihtimali yok eğer başka uygulamalarda virüs yok diyorsa kaspersky mobil de sorun vardır o zaman.
Çünkü ben indirdiğimde telefonun kendi yöneticisinden tarattım ve cihazda virüs bulamadı.

Merhaba. Telefonuma yaklaşık 2 ay önce Android oyun Club'tan Papers, Please indirmiştim ve telefonumda Kaspersky yüklüydü herhangi bir zararlı yazılım tespit etmemişti. ( ESET, AVG, Malwarebytes ile de tarattım yine sorun yoktu ) bugün sabah Kaspersky ile tarattığımda HEUR: Trojan. AndroidOS. Boogr. Gsh olduğunu söyledi ve sildim herhangi bir sorun olur mu? ( Şimdi AVG, ESET, Malwarebytes, Avast ile taradım sorun yok )
Eki Görüntüle 1589920
Hocam short link kısmından yanlış yere tıklarsanız olacağı budur. Torrent sitelerinde de böyle olaylar vardı. Telefonuza virüs programı indirin ve temizleyin. Temizlenmezse de format atın.

Crackli oyun sonuçta belgesi olmayan bir hile yapılmış bir oyun ne bekliyorsunuz? Crackli oyun yükleyen siteye güvenip dslike atmanın amacı nedir?
Bence konuşmayın, konuştukça batıyorsunuz.
1669902232228.png

İnsanların hepsi benimle aynı fikirde.

Babanız yaptı herhalde cracki yanında izlediniz bu kadar emin konuşuyorsunuz :D

Hocam sen zaten çok garip birisin bazı konularda görüyorum. Diğer kullanıcılara önermediğin işlemciyi kendin alıp sonraki gün sürücüsünü bulamadım diye konu açıyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı