Android Oyun Club'tan virüs bulaştı

2 ay önce veritabanlarında o virüs girilmediğinden tarattığınızda çıkmamış olabilir veya sadece kaspersky'nin veritabanlarında vardır o virüs. Telefonlar çok şükür çok güvenli olduklarından dolayı hepsi sandbox içerisinde yani kapalı kutu içerisinde çalışır sadece verdiğiniz izinlerle bir şeyler yapabilirler.
 
2 ay önce veritabanlarında o virüs girilmediğinden tarattığınızda çıkmamış olabilir veya sadece Kaspersky'nin veritabanlarında vardır o virüs. Telefonlar çok şükür çok güvenli olduklarından dolayı hepsi sandbox içerisinde yani kapalı kutu içerisinde çalışır sadece verdiğiniz izinlerle bir şeyler yapabilirler.

O zaman pek bir sorun yok yani?

Şu an telefonumu Kaspersky, AVG, Avast, ESET, McAfee, Malwarebytes, BitDefender ile taradım sorun yok gibi gözüküyor.
 
Son düzenleme:
Merhaba. Telefonuma yaklaşık 2 ay önce Android oyun Club'tan Papers, Please indirmiştim ve telefonumda Kaspersky yüklüydü herhangi bir zararlı yazılım tespit etmemişti. ( ESET, AVG, Malwarebytes ile de tarattım yine sorun yoktu ) bugün sabah Kaspersky ile tarattığımda HEUR: Trojan. AndroidOS. Boogr. Gsh olduğunu söyledi ve sildim herhangi bir sorun olur mu? ( Şimdi AVG, ESET, Malwarebytes, Avast ile taradım sorun yok )
Eki Görüntüle 1589920
Bende Malwarebytes ile tarama yaptım. Aynı siteden indirdiğim aynı oyunda aynı trojanı buldu. Avast bulamamıştı. Temizledim umarım sorun çıkmaz.
 
Giren virüsün sebebi indirdiğiniz apk olmayabilir. Andrion oyun club'tan virüs girmez kaç yıldır kullanıyorum.
VirusTotal Android oyun club virüslüdür.

Herkes Android oyun club diye bir şey olmaz diyor ama ben artık güvenmiyorum.
Güvenme. HydraAV ekibi olarak virüslü olarak işaretledik siteyi.

6 AV virüs diyordu. Şimdi tarattım virüs diyenler zaman aşımı geçirdiği için 4 tanesi diyor.

1685459160213.png
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı