Merhaba arkadaşlar, babam yeni bir telefon aldı ve S8 Plus'tan iPhone 13 Pro'ya rehberini taşımak istiyor ben telefondaki kişileri Gmail hesabına taşıdım ancak Google'dan kişilere girdiğimde kişilerde kimse gözükmüyor.(Senkronize ettim.)
hocam babamın işleri yoğun olduğu için 1800 kişi var sim kartta max 250 alıyor.Kişileri SİM kartına aktarmayı denediniz mi?
Merhaba arkadaşlar, babam yeni bir telefon aldı ve S8 Plus'tan iPhone 13 Pro'ya rehberini taşımak istiyor ben telefondaki kişileri Gmail hesabına taşıdım ancak Google'dan kişilere girdiğimde kişilerde kimse gözükmüyor.(senkronize ettim.)
ayarlama yardımcısına nasıl geçebilirim ?hocam babamın işleri yoğun olduğu için 1800 kişi var sim kartta max 250 alıyor.
Hocam onu yapmayı biliyorum ama Gmail'de olmadıktan sonra telefona nasıl gelsin.
Merhaba arkadaşlar, babam yeni bir telefon aldı ve S8 Plus'tan iPhone 13 Pro'ya rehberini taşımak istiyor ben telefondaki kişileri Gmail hesabına taşıdım ancak Google'dan kişilere girdiğimde kişilerde kimse gözükmüyor.(senkronize ettim.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.