Android rehberi iPhone'a nasıl taşınır?

snoxyyy

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, babam yeni bir telefon aldı ve S8 Plus'tan iPhone 13 Pro'ya rehberini taşımak istiyor ben telefondaki kişileri Gmail hesabına taşıdım ancak Google'dan kişilere girdiğimde kişilerde kimse gözükmüyor.(Senkronize ettim.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kişileri SİM kartına aktarmayı denediniz mi?
hocam babamın işleri yoğun olduğu için 1800 kişi var sim kartta max 250 alıyor.

Hocam onu yapmayı biliyorum ama Gmail'de olmadıktan sonra telefona nasıl gelsin.

Telefon aktarıcı ile eski telefondaki veriler iyeni telefona aktarabilirsiniz. Ya da sa kişiler diye bir program var. Bu program ile rehberi dışa aktar deyip vcf formatında alıp, kendinize mail atın. Sonra aynı programı Iphon'a yükleyip içe aktar menüsünden kendinize attığınız maildeki dosyayı programa gösterin. Tamamdır.

Merhaba arkadaşlar, babam yeni bir telefon aldı ve S8 Plus'tan iPhone 13 Pro'ya rehberini taşımak istiyor ben telefondaki kişileri Gmail hesabına taşıdım ancak Google'dan kişilere girdiğimde kişilerde kimse gözükmüyor.(senkronize ettim.)

Google da kişileri görmüyorsanız bir sorun var demektir. Bu sorunu çözükten sonra email kurulum ekranına Gmail'i eklediğinizde kişileri senkronize edin seçeneğini seçeceksiniz ve Google kişilerini görebileceksiniz.
Bir diğer seçenek te Android telefonda IOS'a taşı uygulamasını indirmek çalıştırmak ve IPhone'da da yeni aygıtı ayarlarken Android'teki verileri taşı seçeneğini seçmek.

hocam babamın işleri yoğun olduğu için 1800 kişi var sim kartta max 250 alıyor.

Hocam onu yapmayı biliyorum ama Gmail'de olmadıktan sonra telefona nasıl gelsin.
ayarlama yardımcısına nasıl geçebilirim ?

Merhaba arkadaşlar, babam yeni bir telefon aldı ve S8 Plus'tan iPhone 13 Pro'ya rehberini taşımak istiyor ben telefondaki kişileri Gmail hesabına taşıdım ancak Google'dan kişilere girdiğimde kişilerde kimse gözükmüyor.(senkronize ettim.)

Sorunu çözdüm. Kendi kendine oldu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı