Android Root atarken Odin "input.img" de takılı kalıyor

Daha fazla  
Meslek
Sivil Polis
Selamlar, Telefonum Galaxy J7 Duo, Stock Rom aradım ve buldum, "boot.img" dosyası, videolarda ".tar" uzantılıydı bende ".img" bende dosyayı ".tar" a dönüştürdüm.
Ardından Odin'i açtım her şey hazır ADB ile telefonu "download mode" aldım ancak Başlat dediğimde aynı şeyi yapmasına rağmen iki farklı hata verdi,
1)Unassigned file
2) ("input.img" kısmında takılı kaldı ilerleme olmadı, kabloyu çektiğimde "brick" olmadı, odin bağlantı koptu diye hata verdi ancak telefonda yüklemesinden tutun işlem bitene kadar ekranda yazı belirme bir şey olmadı, sadece "download mode" arka planı vardı.)
Odin'de ki bu hatayı nasıl çözebilirim?

Rootlu boot.img mi flashlamaya çalıştınız? Tam olarak ne yaptığınızı düzgün bir şekilde anlatır mısınız?
Cihazı rootlamaya çalıştım, Stock ROM'u bulup indirdim "Sammobile" üzerinden. Ardından dosyaları 7z ile açıp dosyalarındaki boot.img dosyasını aldım ancak ".tar" uzantılı değildi. ".img" dosyasını ".tar" a dönüştürdüm. Telefonu taktım, ADB ile download mode bölümüne attım telefonu. İşlemi başlat dediğimde o iki hatayı verdi.

Saf boot.img ile root atılmaz.
Buradan Magisk'i indirin:
Ardından o indirmiş olduğunuz boot.img dosyasını Magisk'ten geçirin. Magisk onu rootlu boot.img yapacaktır.
O rootlu boot.img dosyasını bilgisayarınıza atın. ADB ile flashlayın.

Saf boot.img ile root atılmaz.
Buradan Magisk'i indirin:
Ardından o indirmiş olduğunuz boot.img dosyasını Magisk'ten geçirin. Magisk onu rootlu boot.img yapacaktır.
O rootlu boot.img dosyasını bilgisayarınıza atın. ADB ile flashlayın.

Hocam onu da yaptım o işlemede geçtim şu an elimde saf "boot. İmg" dosyası var, onu aktardım. AnyDesk gibi bir şey ile bağlasak, çözümü buraya yazsak olur mu?

@Hüsnü_Çoban,
Saf boot.img dosyasına gerek yok hocam. Siz buraya saf boot.img dosyasını upload edin. Ben eve geçince rootlayip size atarım. Düzgün bir şekilde anlatım yaparım.
Saf "boot.img" dosyasını atayım size, doğru anladım değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı