Android sanal Windows 10 kurma ve bedava vps alma

ardaglsn2

Decapat
Gerekenler;
1-) VPS
2-) Remote desktop.

Ben size bu yazida bedava vps almayi da gosterecegim ama sitenin Android için ozel bir tasarimi yok yani biraz ugrastirabilir yazilari gormek falan. Cloud Servers,ECS,Cloud Compute Services - xrcloud sitesine kayit oluyorsunuz. Kayıt olduktan sonra kredi karti yerinde skipe basın. Sonra Free triale basip dedigim ayarlari yapin. Choose server yeri default kalicak yani dokunmayin. Billing method pay per use yapin. Regionu us yapin daha hizli. İnstance configuationda default kalsin. İnstance typeta yaninda Free yazani secin.

İmage kisminda ise Windows'u secin ve Windows surumunu 2016 secin (bu benim kendi tercihim siz istediginizi yapabilirsiniz.) Her şeyi dogru yaptiysaniz sayfanin en altindaki Next'e tiklayin eger not Free yaziyorsa herhangi bir yeri yanlış yapmissiniz demektir Next'e tikladiktan sonraki pencereyi de gecin sonraki administrator ve instence kismini bir yere yazin. Sifre ise en onemli yer isterseniz kendinizde belirleyebilirsiniz ama sakin unutmayin sifreyi.

Sonraki sayfada alisverisi onaylayin. Siparis hazirlanmaya baslayacaktir bu durum degisiklik gosteriyor 10 dakikada da hazir olabilir, 1 saatte de kontrol edin mutlaka hazir olunca IP adresini size verecektir. Her şey hazir olunca indirdiginiz remote desktopa girin ve sag ustteki + isaretinden desktopa tiklayin. Username kisminin yanindaki isaretten add usera tiklayin. Usernameye administrator yazin ve sifreyede koydugunuz sifreyi yazin ve Save'ye tiklayin. Sizi bir onceki sayfaya atacaktir orada usernamedeki ok isaretine tekrar basin ve eklediginiz kullaniciyi secin sonra ust tarafa sitenin verdigi IP'yi yazin ve girin boylece sizi sanal makineye aticaktir.

Sunucular Amerika'da oldugu için kasacaktir ben Speedtest yaptim ve 1 MB gibi bir şey cikti bende indirme hizi videolar falan kasiyordu o derece daha guclu ve konumu Türkiye'ye yakin bir VDS bulmaya calisin veya direkt satin alabilirsiniz. Hatta Google size 90 gun bedava VDS veriyor onu da alabilirsiniz ayni taktigi kullanarak ona girebilirsiniz. Size tavsiyem telefonunuza klavye ve mouse baglayip GeForce Now'a girin eger mouseniz GeForce Now'a entegre oluyorsa rahatlikla oynarsiniz. Eger olmazsa ise PC ile bir isiniz falan olursa halledersiniz, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyle bir sorunla karsilasmadim normal e postayi yazdim kabul etti direk onay kodunu yazdim girdm.
Gmail hesabımda "Must be valid email. example@yourdomain.com." hatası veriyor.

Başka mail servisi için de "Opps, something went wrong! Please check your registered account and try again." hatası veriyor.

Konu yeterli ancak yazım şeklinizi uyarmak için yorumda bulunmak istedim hocam. Görsellerle süslerseniz ve adımları maddelere ayırıp başlıklar altında yazarsanız daha anlaşılır görünür. Öylesine, yazmış olmak için yazılmış gibi duruyor içerik. Forumda çok mesajınız yok zaten, yardımcı olmak istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı