Android silinen fotoğrafı kurtarma

Ne bu cahil özgüveni ya?

"Deleted photo Recovery" eğer dosya üzerine tekrar yazma işlemi yapilmadiysa çalışıyor. Bizzat test ettim. Yani galerideki fotoğrafları getiriyor.

Dosya üzerine yazma işlemi nedir anlatır mısınız.
Şimdi kullandığım programa baktım, DiskDigger Photo recovery mükemmel çalışıyor. Telefona 2 kez hard reset attığım fotoğraflar bile çıkıyor.
Bunları telefona mı indiricez
 
Dosya üzerine yazma işlemi nedir anlatır mısınız.

Bunları telefona mı indiricez
DiskDigger Photo recovery bir program, playstoreda var. Dosya üzerine yazma işlemi ise HDD mantığını bildiğim için dedim, telefonlarda flash türü kullanılıyor ama mantık benzerdir. Bir dosyayı disk şurada diye isimlendirir, silince sadece içerikler kısmından silinir ama dosya durur. Üstüne yazma ise o içerikler kısmına yeni dosyayı yazıp orada bulunan dosyanin üstüne tekrar başka dosya yazmak oluyor. Böylece tamamen gidiyor.
 
Diskdigger photo Recovery bir program, playstoreda var. Dosya üzerine yazma işlemi ise HDD mantığını bildiğim için dedim, telefonlarda flash türü kullanılıyor ama mantık benzerdir. Bir dosyayı disk şurada diye isimlendirir, silince sadece içerikler kısmından silinir ama dosya durur. Üstüne yazma ise o içerikler kısmına yeni dosyayı yazıp orada bulunan dosyanin üstüne tekrar başka dosya yazmak oluyor. Böylece tamamen gidiyor.

SMS'i geri getirmenin bir yolu var mıdır.
 
Arkadaşlar merhaba, telefonumda çıkan sıkıntı dolayısı ile telefonumu sıfırlamam gerekti fakat fotoğrafların içinde işime yarayacak bir şey olduğu aklıma gelmedi. Vodafone'e ile yaşadığım bir sıkıntı vardı ve bana gelen SMS'lerin fotoğrafları vardı, onları kurtarmanın veya SMS'leri kurtarmanın bir yolu var mıdır? Telefonu sıfırladığımdan beri zaman geçti, telefonum Samsung'a50.

Diskdigger ile deneyebilirsin ama kesin olur diyemem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı