X Xakaynnn Hectopat Katılım 9 Temmuz 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2020 #1 Android Studio'da Haxm hatası alıyordum. Bugün denetim masasından andriod Studio'yu kaldırdım ve tekrar indirdim ama yine resimdeki hatayı veriyor. İşlemcim AMD Ryzen 5 1600, sanallaştırma açık. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2020
Android Studio'da Haxm hatası alıyordum. Bugün denetim masasından andriod Studio'yu kaldırdım ve tekrar indirdim ama yine resimdeki hatayı veriyor. İşlemcim AMD Ryzen 5 1600, sanallaştırma açık.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 24 Nisan 2020 #2 Eğer Android telefonun varsa bunla uğraşmamanı tavsiye ederim. İnternete yazarsan ne demek istediğimi göreceksin. AMD işlemcilerde Android Studio HAXM hatası Android Studio kullanmak istiyorum fakat indirirken HAXM hatası aldım, AMD işlemciye sahibim. Ne yapmam gerek? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Eğer Android telefonun varsa bunla uğraşmamanı tavsiye ederim. İnternete yazarsan ne demek istediğimi göreceksin. AMD işlemcilerde Android Studio HAXM hatası Android Studio kullanmak istiyorum fakat indirirken HAXM hatası aldım, AMD işlemciye sahibim. Ne yapmam gerek? www.technopat.net
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Nisan 2020 #3 Android telefonun yoksa bluestacks, nox gibi emülatörler kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Abbasi233 Centipat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 40 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Zabıt Kâtibi (Freelance Mobile Dev.) 25 Nisan 2020 #4 Genymotion kur kardeşim onun üstünden ilerleyebilirsin. Artı 0 Eksi