S Sefa Cankara01 Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2018 #1 Android için kullanmaya karar verdim de ben Intel Graphics kullanıyorum. Android Studio'yu kullanırken ekran kartı olmazsa donmalar yaşanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2018
Android için kullanmaya karar verdim de ben Intel Graphics kullanıyorum. Android Studio'yu kullanırken ekran kartı olmazsa donmalar yaşanır mı?
winkl3 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 165 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2018 #2 Benim bildiğim 3D modelleme yapmadığın sürece ekran kartına fazla yük binmez.İşlemcinin güçlü olması yeticektir. Artı 0 Eksi
Benim bildiğim 3D modelleme yapmadığın sürece ekran kartına fazla yük binmez.İşlemcinin güçlü olması yeticektir.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.678 Makaleler 1 Çözümler 81 21 Kasım 2018 #3 Hayir sorun olmaz. Evet GPU kullanir, her sey ekran kartini kullaniyor aslinda. Mobil oyun dahi programliyor olsan, mobil GPU lar senin entegre GPU'ndan daha iyi degillerdir, yine problem olmaz. Artı 0 Eksi
Hayir sorun olmaz. Evet GPU kullanir, her sey ekran kartini kullaniyor aslinda. Mobil oyun dahi programliyor olsan, mobil GPU lar senin entegre GPU'ndan daha iyi degillerdir, yine problem olmaz.