Android Studio "HAXM" hatası

psychothinker

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz (2.69 GHz)
16,0 GB
RTX 3050Ti
Samsung 980 Pro 1TB
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
Cihazım Monster Abra A5 v17.2
İşlemci: Intel i5 11400h.

Android Studio kurulumdan sonra Intel HAXM kurulumu failed oldu. Ayrıca kurmaya çalıştığımda işlemcinin desteklemediğini söylüyor. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapat aç düzelir.
Şaka bir yana sanallaştırma hatası olması lazım bezner ayarları hem uygulama hem OS hem BIOS'tan kontrol et bir de GPU sürücüsü.
GPU sürücüsünü?

İşlemci ile alakası yok aslında, SDK kurarken hata veriyor sebebi Flutter dosyasını hangi dizine attın o önemli birde örneğin C:\Users\SalihU\AppData\Roaming adresini feyz al; SALİH U gibi bir pc ismin varsa ya da yani ingilizcede olmayan harfleri içeren bir ismin varsa Appdata içine .android kuramadığı içinde hata veriyor; yine de bu olmazsa SDK Toolsdan intel HAXM indir, ardından
> This PC > Local Disk (C: ) > Users > PC'NİN İSMİ > AppData > Local > Android > sdk > extras > intel > Hardware_Accelerated_Execution_Manager adresinden intelhaxm-android.exe dosyasını kur ardından çalışır.

Deneyeceğim, teşekkürler.

Deneyeceğim, teşekkürler.
Flutter dosyasını daha önce belgeler'e atmıştım. Şimdi ise C: içinde src klasörü oluşturarak içinde çıkartım. Sonra android studio kurdum. Bu sefer o hatayı vermedi kurulumdan sonra..

Flutter dosyasını daha önce belgeler'e atmıştım. Şimdi ise C: içinde src klasörü oluşturarak içinde çıkartım. Sonra android studio kurdum. Bu sefer o hatayı vermedi kurulumdan sonra..
Geçmiş olsun, belgeler dosyası User alt dosyası olduğu için hata veriyordu muhtemel lütfen çözüm olarak işaretleyin herkes faydalansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…